Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Διψούν για αίμα, Ποιος τους ψήφισε;

Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν 450.000 οικογένειες Ελλήνων που δεν έχουν αύριο. Δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο και ζουν από επιδόματα και φιλανθρωπικές ενέργειες.
Αυτό προκύπτει από σχετική έρευνα που έχει πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕ, η οποία αποτυπώνει ξεκάθαρα την κατάρρευση της κοινωνίας.

Αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης είναι να μην μπορεί μια οικογένεια που βρίσκεται σε αυτή τη θέση να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες της. Τα μέλη της, ειδικά τα παιδιά, αντιμετωπίζουν συνθήκες φτώχειας και ζουν στα όρια της εξαθλίωσης. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον ΟΑΕΔ έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις τέτοιων οικογενειών, που οι γονείς είναι άνεργοι πάνω από 12 μήνες και έχουν χάσει και αυτό το ελάχιστο επίδομα ανεργίας των 350 ευρώ τον μήνα. Ακόμα χειρότερα για όσους εργάζονταν ως ελεύθεροι επαγγελματίες και τώρα που είναι άνεργοι δεν δικαιούνται καθόλου επίδομα ανεργίας.

Για όλες αυτές τις  450.000 οικογένειες Ελλήνων δεν ενδιαφέρθηκε κανένας.
Οι Έλληνες βιώνουμε τον μεγαλύτερο και σκληρότερο ρατσισμό μέσα στην ίδια μας την χώρα. Για να περνάς καλά στην Ελλάδα πρέπει να είσαι ισλαμιστής λαθρομετανάστης οπότε τουλάχιστον θα σε στηρίξει το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, και η ΜΚΟ, γιατί τους Έλληνες τους έχουν για τα σκουπίδια.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------