Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Οι Έλληνες «χρήσιμοι ηλίθιοι» είδαν τελικά το "Φώς το Αληθινό"

Η συνεργασία αναρχικών και μουσουλμάνων λαθρομεταναστών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο περίεργα κοινωνικά φαινόμενα, αφού άθεοι όπως δηλώνουν οι αναρχικοί, συνεργάζονται στενά με φανατικά θρησκευόμενους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά απεχθάνονται αυτούς που δεν έχουν πίστη σε κάποια θρησκεία. 
 Με απλά λόγια μεγαλύτερο σεβασμό δείχνει ένας μουσουλμάνος σε κάποιο Χριστιανό παρά σε ένα άθεο.

 Ο αναρχικός χώρος υπέστη ένα τεράστιο σοκ το οποίο από ότι φαίνεται θα σημαδεύσει την κοινή του πορεία με τους μουσουλμάνους. Ομάδα μουσουλμάνων ξυλοκόπησε  ένα αντιεξουσιαστή ο οποίος κατάφερε τελικά να γλιτώσει από τα χέρια των ισλαμικών μαζών χάρις στην παρέμβαση τρίτων.


Ο νεαρός εκτός από τα χτυπήματα υπέστη και ένα ιδεολογικό σοκ, διότι οι άνθρωποι για τους οποίους διαδήλωνε και αγωνιζόταν, τον ξυλοκόπησαν λόγω διαφωνίας που προέκυψε αναφορικά με το ζήτημα που αφορούσαν τις θρησκευτικές υποχρεώσεις των μουσουλμάνων και την συνεχή επίκληση αυτών στον Αλλάχ, κάτι που εκνεύρισε τον Έλληνα αναρχικό.

 Δυστυχώς για τον Έλληνα αναρχικό οι συναγωνιστές του μουσουλμάνοι φαίνεται ότι θεωρούν την θρησκευτική πίστη τους πιο σημαντική από τους ταξικούς αγώνες των «επαναστατών» απόγονων της ελληνικής πλουτοκρατίας και μπουρζουαζίας.

 Έτσι τον φιλοδώρησαν μερικές μπουνιές και του έδειξαν την «ανοχή» που δείχνει το Ισλάμ στην διαφορετικότητα, στο δικαίωμα τους κάθε ανθρώπου να πιστεύει ή να μην πιστεύει σε κάποια θρησκεία.

 Οι  Έλληνες «χρήσιμοι ηλίθιοι» του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ αριστερο
αναρχο
προοδευτικοί 
δεν βλέπουν ότι αποτελούν τα εργαλεία άλλων σκοπών και άλλων κέντρων λήψης αποφάσεων για τον αφελληνισμό και την υποδούλωση-καταστροφής της Ελλάδας μας;;;


Ο όρος ‘χρήσιμοι ηλίθιοι’’ επινοήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και αφορά τους στρατολογημένους από το σύστημα, επιφορτισμένους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει το επίσημο κράτος και το επιχειρηματικό κατεστημένο.

 Το ελληνικό κοινό ένιωσε το ρόλο τους στο πετσί του, κατά την διάρκεια του κινήματος των αγανακτισμένων. Όταν η επίσημη πολιτεία δεν μπορούσε να διώξει τον κόσμο από το Σύνταγμα, έστειλε την κατάλληλη ώρα τα γρανάζια της. Τριακόσια άτομα με κουκούλες πέτυχαν ότι δεν μπόρεσαν οι τριακόσιοι της βουλής. Έδιωξαν τον κόσμο απ’ τους δρόμους και τους έστειλαν σπίτια τους. Χωμένοι ανάμεσα στους μόνιμους επαγγελματίες απεργούς, πέτυχαν απόλυτα το σκοπό τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------