Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

κυκλοφορούν φήμες για κλείσιμο της εταιρίας BTI-Hellas A.E

Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορούν φήμες για κλείσιμο της εταιρίας BTI-Hellas A.E., η οποία αντιπροσωπεύει τη Heidelberg στην Ελλάδα.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της Staples, μητρικής εταιρίας του δικτύου μεταπωλητών της Heidelberg σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η ΒΤΙ-Hellas- ότι σκοπεύει να πουλήσει το τμήμα των Ευρωπαϊκών Εκτυπωτικών Συστημάτων, οι φήμες οργίασαν.

Αυτό που συμβαίνει τελικά, είναι πολύ πιο απλό: διαθρωτικά μέτρα έχουν εφαρμοστεί σε όλες τις χώρες του ομίλου αντικατοπτρίζοντας τις παγκόσμιες αλλαγές στον κλάδο μας και στην οικονομία Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Πράγματι, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2013 αναμένεται να μειωθεί το έμψυχο δυναμικό της εταιρίας. Σε ερώτηση που κάναμε στην εταιρία, μας διαβεβαίωσαν ότι η ΒΤΙ-Hellas θα συνεχίσει όλες τις τωρινές δραστηριότητές της: τεχνικό, πωλήσεις εξοπλισμού, αναλώσιμα, ανταλλακτικά με την ίδια ποιότητα και συνέπεια.
Θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεώτερο μάθουμε.
http://gaonline.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------