Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Συντονισμός της πάλης ενάντια στην ανεργία από Συνδικάτα της Αττικής

Σήμερα θα σας πω ένα παραμύθι...
Η ανεργία θα αυξάνεται συνεχώς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας ούτε πρόκειται να υπάρξουν. Είναι αχρείαστες. Όσες υπάρχουν ακόμα, φροντίζουν τα κομματικά συνδικάτα της Αθήνας με συνδικαλιστές χαμηλών προσδοκιών και ικανοτήτων να κλείνουν τα εργοστάσια με απεργίες για να τις καταργούν.

Αρκετοί λαθρολάγνοι αριστεροί συνδικαλιστές κατάλαβαν ότι το τρίπτυχο "απεργία, πορεία, στάση εργασίας" και φρέντο καπουτσίνο δεν οδηγεί πουθενά, αφού όσα σφυροδρέπανα και να έβαζαν στις σημαίες που κρατούσαν Στάλιν δεν θα γινόντουσαν ποτέ. Ο Στάλιν παρέμεινε Στάλιν κι αυτοί έμειναν με τον Κουτσούμπα στο χέρι να πληρώνουν με τα λεφτά που έφαγαν το LADA που πάρκαραν με τον αέρα εφοπλιστή στα μαγαζιά της παραλιακής.

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας, στην Ελλάδα καταγράφεται το 4ο υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, το 2013 το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα ξεπέρασε το 27,8%, ενώ το υπόλοιπο 72,4% δουλεύει πυρετωδώς στα μπλόκα και στις πορείες των κομμάτων του συνταγματικού τόξου που προσπαθεί να μας σώσει καταστρέφοντας την Ελλάδα και αντικαθιστώντας τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες χορηγώντας σωρηδόν ιθαγένειες και παροχές μόνο για λαθρομετανάστες....!.

Παράλληλα, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ προβλέπει αναρρίχηση της ανεργίας στο 34% έως το 2016 οπότε οι Έλληνες δεν πρέπει να ανησυχούν διότι θα μπορούν πλέον να ζήσουν σαν δούλοι ξαπλωμένοι στον καναπέ τους με τον Ριζοσπάστη στο χέρι..

Παντού πλέον όλοι μιλάνε για σφυροκόπημα εργασιακών δικαιωμάτων κλπ αλλά κανένας δεν μιλάει για το καλό που έκανε η κρίση και η ανεργία στην Ελλάδα. διότι ανάγκασε αρκετούς να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ότι το σάπιο σύστημα του συνταγματικού τόξου, των αριστερών λαθρολάγνων και της αναρχίας που συντηρούσαν τόσα χρόνια με την ψήφο και την αδιαφορία τους κατέρρευσε και έπεσε πάνω στα κεφάλια τους και στα κεφάλια των παιδιών τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------