Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Καταγγέλλει τον εμπαιγμό των εργαζομένων της τυποεκδοτικής από το ΚΚΕ

Συνάδελφος εργαζόμενος στην τυποεκδοτική του ΚΚΕ καταγγέλλει τον εμπαιγμό των εργαζομένων από το ΚΚΕ και τα τσιράκια τους στον κλάδο. 

Ζωντανή μαρτυρία από απολυμένο της τυποεκδοτικής: 230 άτομα απόλυσε η τυποεκδοτική του ΚΚΕ χωρίς η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και η Ομοσπονδία τύπου-χάρτου να τολμήσει να βγάλει ούτε μια ανακοίνωση.

Φοβερές επώνυμες καταγγελίες ακόμα και για ταξικά μας αδέλφια!!! από Πακιστάν, Αφγανιστάν κλπ στην τυποεκδοτική (βίντεο στο 1:16).

Χρωστάνε ακόμα και στα ασφαλιστικά ταμεία, Οι απολυμένοι συνάδελφοι, δεν μπορούν να πάρουν ούτε το επίδομα ανεργίας. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και 18 μήνες, η τυποεκδοτική του ΚΚΕ λειτούργησε εκδικητικά σε όσους διεκδίκησαν!!! τα δεδουλευμένα!!! τους και την συλλογική σύμβαση!!! χωρίς η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και η Ομοσπονδία τύπου-χάρτου να τολμήσει να κάνει ούτε μια μέρα απεργίας, ούτε μια δίωρη στάση εργασίας παρ' όλες τις επώνυμες καταγγελίες που δεχότανε.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνετε το typografeio από τις επώνυμες καταγγελίες και τις απαντήσεις του Κουτσούμπα: ότι σε καμιά περίπτωση ένα κόμμα δεν θα έπρεπε να έχει καπιταλιστικές επιχειρήσεις και να ανταγωνίζεται αθέμιτα τα άλλα τυπογραφεία (Κάτι που έχουμε γράψει άπειρες φορές).-

Το κομματικό ΤΕΡΑΣ στην κυριολεξία ξεκληρίζει την τυπογραφία και οδηγεί χιλιάδες τυπογραφεία και εργαζόμενους στην ανεργία.

Με την εμπάθεια σας για την Ελληνική τυπογραφία, τον αθέμιτο ανταγωνισμό από το κομματικό τυπογραφείο, τον σταλινισμό και την κομματική διαστροφή σας καταστρέψατε χιλιάδες Ελληνικά τυπογραφεία και οδηγήσατε στην ανεργία πάνω από 35.000 συναδέλφους.



ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ
Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ


Ποιοι φέρνουν την πολιτική ευθύνη για τις ομαδικές απολύσεις στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ;
Για τους συνδικαλιστές του κλάδου Αν δεν πάτε έξω από την τυποεκδοτική και τον Περισσό μαζί με το ΠΑΜΕ με πανό και ντουντούκα να απαιτήσετε την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων, να εφαρμοσθεί η συλλογική σύμβαση!!! και να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα, μην τολμήσετε να περάσετε ούτε απ' έξω από τα Ελληνικά τυπογραφεία.

------------------------------
 Έλληνα συνάδελφε μας έχουν για αφανισμό 1:16. Μην τους πιστεύεις
Όλα τα τυπογραφεία και τα βιβλιοδετεία έχουν γεμίσει με ταξικά μας αδέλφια!!! από Πακιστάν, Αφγανιστάν κλπ όπως καταγγέλλουμε εδώ και χρόνια.

Προσοχή-προσοχή sos-sos!!!!!!!!!!
Ακούστε στο βίντεο προσεχτικά την καταγγελία στο 1:16 . Γνωρίζει κανένας συνάδελφος τι είναι ακριβώς το "πρόγραμμα επιβιώσεις των μεταναστών" που αξιοποιούσε η Τυποεκδοτική;;;; 
Από που πληρωνόταν;;;
ή τους είχαν να δουλεύουν για ένα πιάτο φαΐ ανασφάλιστους στο βιβλιοδετείο εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων που οδηγούσαν στην ανεργία όπως είχαμε καταγγείλει εδώ και τρία χρόνια.-

Πλήρεις δικαίωση του typografeio και του αγώνα που κάνουμε εδώ και 6 χρόνια για όλους τους Έλληνες συναδέλφους και την Ελληνική τυπογραφία

Η συντακτική ομάδα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------