Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

τι εστί «κομμουνισμός»

Συνάδελφοι, μετά το Το πλαίσιο αιτημάτων της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων διαβάστε τι εστί Κομμουνισμός στην Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Ζηλάκος ο οποίος απολύθηκε από τον Ριζοσπάστη ύστερα από 25 χρόνια προϋπηρεσίας μαζί με άλλους 13 συναδέλφους καταγγέλλει τη διεύθυνση της εφημερίδας, αλλά και την ηγεσία του ΚΚΕ ότι προχωρούν σε μαζικές εκκαθαρίσεις.για να αντικατασταθεί η πλειοψηφία των εργαζομένων με νέους κάτω των 25 ετών οι οποίοι θα αμείβονται με 426 ευρώ το μήνα, όπως ορίζουν οι διατάξεις των Μνημονίων.

Σε μια χώρα που παράγει ελάχιστα, έχει άδεια ταμεία και ζει με δανεικά. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν πολιτεύεται ο σ. Κουτσούμπας ο οποίος τους αποκαλεί όλους «λαϊκιστές».

Εκείνος απευθύνεται στον λαό με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αίσθημα ευθύνης. Επικαλείται τη λογική και προτείνει πρόγραμμα ανάπτυξης που «δεν είναι για τη Δευτέρα Παρουσία».

Θα εξασφαλίσει λοιπόν «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους», δηλαδή θα μειώσει την ανεργία από το 30% στο 0%. Αν όμως τύχει και κάποιος βρεθεί χωρίς δουλειά θα του δίνει επίδομα ανεργίας 1.120 ευρώ (σήμερα το έκανε 600 λόγο μνημονίου). Κι αν σε κάποιον καλαρέσει το επίδομα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην Ελλάδα της κουκουεδικής διακυβέρνησης το επίδομα ανεργίας θα καταβάλλεται «για όσο χρόνο διαρκεί η απεργία», εσαεί.

Παρά την κρίση το ΚΚΕ κρατά τα νούμερα από την εποχή των παχέων αγελάδων. Κατώτατος μισθός, για όλους ανεξαιρέτως, τα 1.400 ευρώ.
Και νά 'ταν μόνο αυτό: Όλα τούτα αφορολόγητα.!!!!!!
Και νά ’ταν μόνο αυτό: Χαρίζει και σπίτια το ΚΚΕ, διαγράφει κατά το ήμισυ τα στεγαστικά δάνεια που είναι κάτω των 200.000. Δικές τους θα είναι οι τράπεζες, ό,τι θέλουν θα κάνουν.
Και νά ’ταν μόνο αυτό:  Όλοι οι εργαζόμενοι μαθητές – σπουδαστές θα δουλεύουν 6ωρο με αποδοχές 8ωρου για να βάλει και τους μαθητές και φοιτητές στο μαντρί.

Όλα τα παραπάνω θα ήταν εφικτά, αν κυβερνούσε το ΚΚΕ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα είχε ως αντιπολίτευση το ΚΚΕ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------