Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;;;;;

Δημοψήφισμα έγινε χθες στην Ελβετία, με το ερώτημα εάν θα πρέπει να τεθεί περιορισμός στη μετανάστευση και αριθμητικό όριο στην εισροή μεταναστών, ακόμα και από τις χώρες της Ε.Ε.

Αργά το βράδυ έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, με την πλειοψηφία των Ελβετών να ψηφίζουν υπέρ των περιορισμών στη μετανάστευση και της επιστροφής στο παλαιό αυστηρό καθεστώς των ποσοστώσεων.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι δεσμευτικό για την κυβέρνηση, γεγονός που σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί τη θέληση του λαού της Ελβετίας και να την κάνει νόμο του κράτους.
----------------

Ορδές λαθρομεταναστών περνούν στην Ελλάδα από τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα απειλώντας την κοινωνική συνοχή της χώρας και δημιουργώντας ένα υπόστρωμα εγκληματικής δράσης.

Καθημερινά υπολογίζεται πώς περνούν παράνομα στην Ελλάδα περισσότεροι από 300-350 λαθρομετανάστες, ενώ σε εβδομαδιαία βάση ένα μικρό χωριό από παράνομους μετανάστες προστίθεται στη χώρα μας.

Ρώτησε στην "συνέντευξη Τύπου" κανείς τους "ταλαίπωρους Αφγανούς" για τους Τούρκους λαθρέμπορους που τους μετέφεραν; Όχι!

Τους ρώτησε κανείς πώς κατάφεραν και πέρασαν μέσα από μια ολόκληρη Τουρκία και βρέθηκαν στις ακτές του Αιγαίου όπου τους περιμένει πάντα ένα σκάφος για να περάσουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα; Όχι!

Μπορούμε να σκεφτούμε χωρίς παρωπίδες πως: αν οι λαθρομετανάστες που
εισβάλουν θα μπορούσαν να είναι Τούρκοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων και να ετοιμάζουν προγεφύρωμα !! ή πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, από την στιγμή που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους ελέγξει..

Η διεθνείς αμνησία του ΟΗΕ, και οι λεγόμενοι αντιρατσιστές αν πράγματι δεν θέλουν να υπάρχουν θύματα στις θάλασσες, μπορεί να ανοίξουν ένα ασφαλές  κέντρο ασύλου στην Τουρκία και σε συνεργασία με την χώρα που επιθυμούν να μεταβούν οι πρόσφυγες, να τους παραχωρείται άσυλο ώστε να μην χρειάζεται να βουλιάζουν τις βάρκες και να πνίγονται όπως έγινε στο φαρμακονήσι.

 Αυτή η φωτογραφία έπαιξε πολύ, μέχρι και σε εφημερίδες, 
Βρίζοντας και κατηγορώντας τον Ελληνικό λαό, 
το λιμενικό, τον στρατό και την χώρα μας 
για ρατσισμό κλπ κλπ
 ότι δήθεν ο εικονιζόμενος είναι ένας 
από τους άτυχους μετανάστες που 
έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι.
Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι του 
Εγγλέζου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά 
Αλβανό πρόσφυγα από το Κόσοβο εν έτη 1999.

Εύκολα λοιπόν θα αντιληφθείτε ότι αυτές οι αθλιότητες των λαθρολάγνων ανθελλήνων, υπηρετούν και προασπίζονται τους πιο δόλιους και επικίνδυνους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς εις βάρος της χώρας μας την υπονόμευση της εθνικής μας κυριαρχίας και την πολιτισμική μας κατάρρευση.


Διάβασε τώρα την είδηση και προσπάθησε να μην τρομάξεις!!!



Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία βρέθηκαν πολλά όπλα και εκρηκτικά σε σπίτια  αλλοδαπών στην οδό Γενναδίου 43 στου Γκύζη.. Πρόκειται για Τούρκους υπηκόους, στην κατοχή των οποίων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατείχαν βαρύ οπλισμό, εκρηκτικά και .χειροβομβίδες

Οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλα διαμερίσματα στην πρωτεύουσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται για φόνο στη χώρα του. Μέχρι στιγμής τέσσερις προσαχθέντες βρίσκονται στη ΓΑΔΑ.

Κατάλαβες Έλληνα γιατί μιλάμε;;;; .....

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------