Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Γιατί δεν ζητάμε τις Γερμανικές επανορθώσεις που ανέρχονται στα 70 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ; Γιατί τους τα χαρίζουμε;


“Λεφτά υπάρχουν”
-Τα κοράκια της αγοράς αρχίζουν να ποντάρουν και πάλι στο στοίχημα μιας γρήγορης ελληνικής χρεοκοπίας, περιμένοντας να πληρωθούν τα τεράστια κέρδη τους ίσως και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011, δηλαδή με τη συμπλήρωση ενός έτους από τη συμφωνία στήριξης της χώρας με το μνημόνιο. Στους κύκλους των hedge funds, άλλωστε, το στοίχημα της Ελλάδας φαίνεται ήδη χαμένο.
- Ήδη από χθες το πρωί το Πολεμικό Ναυτικό κατέβαλε συνολικά 250 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 147 εκατομμύρια στους Γερμανούς και τα 103 στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Τον Δεκέμβριο το Πολεμικό Ναυτικό θα καταβάλει άλλα 50 εκατ. ευρώ στους συμβαλλομένους για να φθάσει συνολικά τα 300 εκατ. ευρώ μέσα στη χρονιά
-Το οριστικό κλείσιμο περίπου 320 πρατηρίων καυσίμων σε όλη τη χώρα και το προσωρινό λουκέτο σε άλλα 500 λόγω ανεξόφλητων χρεών από την αρχή του χρόνου έχει προκαλέσει η μείωση της κατανάλωσης βενζινών και ντίζελ..
-Συναλλάχθηκες μ’ αυτό το άθλιο κράτος κάτω απ’ το τραπέζι κάμποσες φορές, δεν θυμάσαι και συ πόσες!!! για τη στρατιωτική θητεία του γιου σου, το διακανονισμό της εφορίας, το αυθαίρετο, το διορισμό στην επίζηλη δημοσιοϋπαλληλία, τη λίστα αναμονής σε κάποιο νοσοκομείο. Ατίμασες την ψήφο σου ξανά και ξανά για μια «εξυπηρέτηση», εκδούλευση των φαύλων της κομματοκρατίας, των επαγγελματιών και των κληρονόμων της πολιτικής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ  ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.-

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------