Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αξιος ο μισθός τους! Ετσι ήταν πάντα η κυβερνητική αριστοκρατία. Δική τους η εξουσία, δικοί τους οι νόμοι

Μια φορά κι έναν καιρό, η κυβέρνηση μιας χώρας μαζί με την ανεργία έδωσε και ένα καρότο σε ταλαίπωρους από την κρίση μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που το ονόμασε ΕΣΠΑ. Αυτοί το κυνήγησαν μη έχοντας άλλη επιλογή. Στα μισά του δρόμου εκείνοι που αποφασίζουν το έκοψαν στη μέση. Έτσι οι περισσότεροι επιχειρηματίες έμειναν να κοιτούν τους άλλους κι αυτοί που περίμεναν ότι θα πάρουν μια μπουκιά εξακολουθούν να παραμένουν νηστικοί. Και δεν έζησε κανείς καλά, αλλά χειρότερα, χωρίς να αντιδράσει κανένας. 
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ακόμα και αυτοί που πέρασαν τις εξετάσεις!!! παραμένουν απλήρωτοι. «Δεν υπάρχει καν κωδικός για να εκταμιευτούν αυτά τα λεφτά», λέει στην «Ε» ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης. «Ούτε ξέρουμε πότε θα τα πάρουν οι δικαιούχοι». Στην ερώτηση τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι και πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση, η απάντησή του είναι αφοπλιστική: Τον σταυρό τους!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------