Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμη

Σοκ από τη ΔΕΗ για εκατοντάδες χιλιάδες μισθοσυντήρητα νοικοκυριά και καταναλωτές, καθώς:- Ενας στους τρεις καταναλωτές (το 31,18%) στην Αθήνα δεν μπορεί να εξοφλήσει τα καυτά τιμολόγια του ηλεκτρικού και τον αναμένει το σκοτάδι, όπως και το κρύο του χειμώνα. Στη χώρα συνολικά το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει το 27,62% (ένας στους τέσσερις καταναλωτές). Μόνο τον φετινό Ιούνιο 1.094.585 καταναλωτές δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της επιχείρησης.

Εξοργιστική παράμετρος των αποκαλυπτικών αυτών στοιχείων είναι το γεγονός ότι:
Τη στιγμή που η ΔΕΗ κατεβάζει τον διακόπτη σε χιλιάδες καταναλωτές (ανέργους, μικροσυνταξιούχους, βιοτέχνες, καταστήματα κ.ά.) που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, το Δημόσιο ως... γνήσιος μπαταχτσής αρνείται να εξοφλήσει το «φέσι» που έχει στη ΔΕΗ και ανέρχεται σε 99,21 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για χρέη υπουργείων και δημόσιων φορέων έως τις 30 Ιουνίου 2010, σύμφωνα με «ενημερωτικό σημείωμα» που εισήχθη στο γραφείο της διοίκησης της ΔΕΗ στις 30 Ιουλίου 2010. Το πλέον εξοργιστικό είναι πως ενώ στους «φτωχοδιαβόλους της ενέργειας», τους πένητες καταναλωτές δηλαδή, η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα το πολύ εντός 100 ημερών αν δεν πληρώσουν, το ελληνικό... ντοβλέτι χαίρει απόλυτης ασυλίας.
ΠΡΕΖΑ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------