Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


Κινητοποίηση πραγματοποίησαν χτες οι απολυμένοι και οι εργαζόμενοι της «Εκτυπωτικής Αττικής». Η κινητοποίηση έγινε στο ραδιοσταθμό «ΦΛΑΣ», την ώρα που ο εκδότης της εταιρείας, Θαν. Λάλας, έκανε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο λόγος που οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια είναι ότι ο εκδότης «έχει γίνει άφαντος για τους εργαζόμενους, τους έχει αφήσει απλήρωτους πάνω από δύο μήνες, και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, αλλά και στους 25 απολυμένους δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις τους»

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
H πρώην σύζυγος του Θανάση Λάλα, ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύεται  στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» της Κυριακής.
Η Χρύσα Ρώπα καρφώνει τον Θανάση Λάλα για τα 9 σπίτια τα οποία o πρώην σύζυγος έχει γραμμένα σε off shore. Σπίτια στην Αναγνωστοπούλου το αγόρασε από τον Ψυχάρη, στην Ρηγίλλης, στο Ψυχικό, στο Πόρτο Ράφτη ακόμη και στο Μαϊάμι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------