Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η ασυλία των τρωκτικών του Ελληνικού Έθνους

Για κατάχρηση της βουλευτικής ασυλίας εκ μέρους της κας Μιλένας Αποστολάκη, η οποία εμπόδισε τον πρώην σύζυγό της να έχει επικοινωνία με το γιο τους, καταδίκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου την Ελλάδα. Ο πρώην σύζυγος της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προσέφυγε στο Στρασβούργο, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμα να την εγκαλέσει ποινικά για παράβαση των όρων επαφής με το παιδί τους. Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΔΔΑ, η κα Αποστολάκη εκμεταλλεύτηκε τη βουλευτική της ασυλία, προκειμένου να αποφύγει να καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου.

Κατά συνέπεια, το Δικαστήριο έκρινε πως το Ελληνικό Δημόσιο (δηλ. εμείς) οφείλει να καταβάλει το ποσό των 19.000 ευρώ συν τους τόκους ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της κας Αποστολάκη, επειδή το 2007 η Βουλή δεν ενέκρινε την άρση της ασυλίας της, όταν εκείνος στράφηκε νομικά εναντίον της.
Τα 19.000 χιλιάρικα να τα πλερώσουν από την τσέπη τους όσοι ψήφισαν για να μην αρθεί η ασυλία της κυρίας Μιλένας Αποστολάκη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------