Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αυτό το video δεν θα το δείτε σε κανένα Μέσο Μαζικής Προπαγάνδας (κολοκάναλο)


Μετά το Βερολίνο και τον Πρωθυπουργό σειρά πήρε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κος Πάγκαλος και το Παρίσι. Χθες το βράδυ Έλληνες φοιτητές και εργαζόμενοι στο Παρίσι αποδοκίμασαν την παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου, αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, σε εκδήλωση της ελληνικής φοιτητικής εστίας στο Παρίσι για τον Κώστα Γαβρά , με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν σε αποχώρηση. και τον ανάγκασαν να φύγει από την εκδήλωση.


Οι «ύαινες» με την απαραίτητη(!) νομική κυβερνητική κάλυψη, νόμιμα(!), κατασπαράσσουν κυριολεκτικά αυτό που λέγεται Ελλάδα, μέχρι να μείνει το άψυχο κουφάρι της! Η πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που οι ιδιοκτήτες τους έχουν άμεσα οφέλη από αυτήν την πολιτική, έχουν εργολαβικά αναλάβει να “πείσουν” τον λαό να δεχθεί επώδυνα μέτρα προκειμένου, όπως ισχυρίζονται, η χώρα μας να αποφύγει τη χρεοκοπία. Με έναν ανελέητο καθημερινό βομβαρδισμό του νου καλλιεργούν κλίμα ανασφάλειας και τρομοκρατίας. Τα κόμματα που τόσα χρόνια είχαν και έχουν την εξουσία δεν εξηγούν στον Ελληνικό Λαό πώς προέκυψε αυτό το τεράστιο εξωτερικό χρέος και προς ποιους είναι αυτό. Ο Πρωθυπουργός είναι συνεπής απέναντι σ’ αυτούς που εκπροσωπεί. Με τα μέτρα που ανακοίνωσε τους διασφαλίζει ακόμα καλύτερες συνθήκες κερδοφορίας. Είναι φυσικό λοιπόν αυτοί να τον επαινούν και να τον στηρίζουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------