Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η οικονομική κλοπή από τους εθνοπροδότες πετάει στους δρόμους τους Έλληνες

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξώσεις εντός του 2011, καθώς όλο και περισσότεροι ενοικιαστές, ελέω κρίσης, δεν πληρώνουν το νοίκι και οι ιδιοκτήτες καταφεύγουν στα δικαστήρια. Τα στοιχεία από τις εφορίες δείχνουν πως στις πρώτες 40 ημέρες του έτους έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για περισσότερες από 4.000 εξώσεις. Δικηγόροι αλλά και υπάλληλοι των δικαστηρίων λένε πως είναι πολλοί που έχασαν τη δουλειά τους κι από τη μία ημέρα στην άλλη βρίσκονται στον δρόμο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων κ. Στράτος Παραδιάς, μιλώντας στο «Εθνος» μάς λέει ότι οι εξώσεις είναι σε έξαρση και πως οι ιδιόκτητες που είχαν μια κατοικία και λάμβαναν ένα μηνιαίο μίσθωμα ως συμπλήρωμα, σήμερα διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να το υπολογίζουν διότι σημαντικός αριθμός πολιτών που νοικιάζει δεν μπορεί να καταβάλει το μίσθωμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η κρίση έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη αστέγων, τους νεοάστεγους. Πρόκειται για ανθρώπους 28 έως 50 ετών, οι οποίοι είχαν ένα καλό βιοτικό επίπεδο και λόγω της οικονομικής συγκυρίας βρέθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, στους δρόμους. Η Α. Αλαμάνου εξηγεί ότι πρόκειται ουσιαστικά για ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους, λόγω των χρεών και λόγω της ανεργίας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------