Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

γιαούρτια και αυγά

Επεισόδιο σε βάρος του υφυπουργού Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, σημειώθηκε στην Αγορά Αργύρη, στην Πάτρα. Μια ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στο σημείο όπου θα μιλούσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου και άρχισαν να πετούν προς το μέρος του γιαούρτια και αυγά, ωστόσο με την εμφάνιση των αστυνομικών δυνάμεων, έφυγαν.
Ας σκεφτούμε τι κατάσταση επικρατεί στην Ελλάδα από τότε που καταφέραμε και διώξαμε τους Τούρκους. Οι ίδιοι άνθρωποι μας κυβερνούν, και μετά τα παιδιά τους , και μετά τα εγγόνια τους και πάει λέγοντας. Όλοι αυτοί που βρίσκονται στην Βουλή ασχέτως εάν στο χώρο του Κοινοβουλίου κάνουν ότι φαγώνονται σαν τα σκυλιά, για το καλό μας και την οικονομικό άνθισμα της Ελλάδας, μεταξύ τους είναι οι καλύτεροι φίλοι και όχι μόνο. Αλλά είναι και συγγενείς, αφού ο ένας παντρεύεται την κόρη του άλλου ή την ανιψιά και κατά προτίμηση από άλλο κόμμα για να δένουν οι οικογενειακοί δεσμοί πιο δυνατά. Συγχρόνως κάνουν βουλευτές τα παιδιά τους και αργότερα τα εγγόνια τους ή τα ανίψια τους . Επί πλέον ψηφίζουν ότι νόμο τους βολεύει. Τρανά παραδείγματα ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών, η Βουλευτική ασυλία, διαγραφή των παρανομιών τους με το κλείσιμο της Βουλής, συνεχείς αυξήσεις στους μισθούς τους και ένα σωρό προνόμια και η λίστα δεν έχει τέλος.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------