Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ελεύθερος επαγγελματίας ή όσα δεν σας λένε τα λ@μόγι@ που ζητάν την ψήφο σας και το ΚΚΕ

Ο Έλληνας που αποφάσισε στην Ελλάδα να κάνει μια δική του δουλειά, να βάλει τα χρήματα του, ενέχυρο το σπίτι του και την ασφάλεια της οικογένειας του, να δουλεύει 16 ώρες καθημερινός και να μην γίνει δημόσιος υπάλληλος, ούτε να γλύφει το κάθε λαμόγιο αντιμετωπίζεται στην χώρα της φαιδρά πορτοκαλέας ως "εγκληματίας" και έχει περιορισμένα δικαιώματα.

Η δε Δικαιοσύνη συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια, παρά τις σχετικές προσφυγές που γίνονται.
Για τον ελεύθερο επαγγελματία δεν ισχύει η βασική αρχή του δικαίου, δηλαδή η συνταγματική αρχή της ισότητας.
1) Δεν ισχύει γι’ αυτόν η φοροαπαλλαγή που ισχύει για τους μισθωτούς και φυσικά και για τους δικαστές, βουλευτές, δημοσιογράφους κ.λ.π. Φορολογείται από το πρώτο ευρώ.
2) Δεν ισχύει γι’ αυτόν η έκπτωση με τη συλλογή αποδείξεων.
3) Υποχρεωτικά οι συναλλαγές του γίνονται μέσω τραπέζης πάνω από 500!!! ευρώ
4) Φορολογείται με διαφορετική αυξημένη φορολογική κλίμακα από το πρώτο ευρώ.
5) Ισχύουν γι’ αυτόν τεκμήρια εισοδήματος, για τα οποία φορολογείται και οφείλει ΦΠΑ, άσχετα αν πέτυχε τα τεκμαρτά εισοδήματα.
6) Το κράτος του αρπάζει το 55% ως προκαταβολή επί του φόρου της χρήσεως του επόμενου έτους, κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος του πλανήτη.
7) Τηρεί μόνος του τα φορολογικά βιβλία, γιατί δεν έχει να πληρώσει λογιστές και φυσικά κάνει μικρολάθη, στον απίθανο κόσμο του φορολογικού λαβύρινθου και των 1.500 εγκυκλίων μέσα σε τρία χρόνια. Έτσι αναγκάζεται να κάνει αυτοπεραίωση, να φορολογείται περισσότερο και να αναγκάζεται, όποτε επιθυμεί η κυβέρνηση, να υποβάλλεται και σε γενική φορολογική περαίωση, οπότε και καταβάλει και νέα ποσά.
8) Πληρώνει χαράτσια και εισφορές υπέρ των ανέργων, χωρίς να νοιάζεται κανείς για το εάν αυτός έχει να ζήσει.
9) Πληρώνει επιπρόσθετο τέλος ανάλογα με τα έσοδά του.
10) Είναι εκτεθειμένος σε οποιαδήποτε καταγγελία του κάθε «κουκουλοφόρου» υπαλλήλου του βιώνοντας έναν απίστευτο προσωπικό, οικογενειακό και περιουσιακό Γολγοθά.
11) Ο ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορεί να απεργήσει, ούτε να κλείσει τους δρόμους για να εκβιάσει την κυβέρνηση. Τα δε συνδικαλιστικά του όργανα είναι πλήρως κομματικοποιημένα και εκτελούν πιστά τις κομματικές εντολές.
12) Πληρώνει φυσικά μόνος του τα ασφαλιστικά ταμεία (και όχι κάποιος εργοδότης) άσχετα με τα εισοδήματά του ή τις ζημιές του και αν δεν τα πληρώσει του βάζουν τόκους του κόβουν την ασφάλιση και σε χρόνο μηδέν θα του γίνει κατάσχεση και θα πάει φυλακή.

Για κάθε απόδειξη που κόβει ο κάθε επαγγελματίας το 23%φπα+26%φόρος από το πρώτο ευρώ=49% του τα παίρνει το κράτος και με το υπόλοιπο που μένει καλείτε να πληρώσει μισθούς, ενοίκια, φόρους, ασφ. ταμεία, έκτακτες εισφορές κ.α.
Δηλ. για κάθε 10 ευρώ που δίνετε σχεδόν τα 5 ευρώ είναι φόρος.

Έλληνα κατάλαβες τώρα γιατί κλείνουν τα μαγαζιά στη γειτονιά σου και όλες οι βιοτεχνίες, κατάλαβες γιατί τα παιδιά σου φεύγουν πρόσφυγες και γεμίζει λαθρομετανάστες η χώρα σου, δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.
Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες αυτή τη στιγμή, δεν μπορούν να πληρώσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία, με αποτέλεσμα να μην έχουν καν ασφάλιση υγείας ασχέτως εάν πλήρωναν γι' αυτό 30 χρόνια, όμως ακόμα και τώρα η φορολογική εξόντωσή τους συνεχίζεται αμείωτη.

Αυτές είναι λίγες μόνο από τις πολλές διαφοροποιήσεις των ελευθέρων επαγγελματιών από τους υπόλοιπους πολίτες στην Ελλάδα, που καταργούν πλήρως την αρχή της ισότητας μεταξύ των Ελλήνων.

Γιατί λοιπόν υποβάλλεται σε όλη αυτή τη εξοντωτική φορολογική μεταχείριση ο ελεύθερος επαγγελματίας; Διότι η «τίμια μεν, αγνή δε» άρχουσα τάξη στην Ελλάδα πολιτική και οικονομική που δεν έχει "εθνική" συνείδηση, τον θεωρεί "απατεώνα", εκθέτοντας τον στην Κοινή Γνώμη με τα παπαγαλάκια τους τους δημοσιογράφους και υποβάλλοντας τον σε ένα ειδικό φορολογικό καθεστώς, που παραβιάζει άμεσα την συνταγματική αρχή της ισότητας, προκειμένου να του αρπάξει αδιαμαρτύρητα τα πάντα..

Εάν δεν τα καταφέρει να τον εξοντώσει με την φοροκλοπή και τις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, έχουν εφεδρεία τα λαμόγια τους κομματικούς συνδικαληστές του νόθου ΚΚΕ που στο όνομα της αρπαχτείς τους και του εργάτη θα του κλείσουν με μια απεργία την επιχείριση όσο χρειαστεί για να τον οδηγήσουν στην εξαθλίωση και στο λουκέτο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------