Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ο Τσίπρας, και στο Αγ. όρος γονατιστός και στον Βαρθολομαίο σκυφτός, άλλος για τον παράδεισοοο;;;;;

Η πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο όρος μόνο τυχαία δεν ήταν και αποτελεί μέρος ευρύτερου σχεδίου προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να στείλει το κατάλληλο μήνυμα στο αφελές κοινό εκείνο που κρίνει πάντα τις εκλογές και να πάψει να φοβίζει τους νοικοκυραίους.

Σε συνδυασμό με τις συναντήσεις με τους συνδικαλιστές των ένστολων, με τον Αρχιεπίσκοπο, τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο , αλλά και άλλες κινήσεις που επεξεργάζεται η Κουμουνδούρου, ο στόχος είναι να κτυπήσει στο μαλακό υπογάστριο της Νέας Δημοκρατίας και της Ελιάς πρώην ΠΑΣΟΚ.

Ο σχεδιασμός είναι να πάψει να φοβίζει και να προκαλεί τους συντηρητικούς και κεντρώους ψηφοφόρους και στην συνέχεια να τους κάνει να νιώθουν απενοχοποιημένοι αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια οι κινήσεις αυτές σε συνδυασμό με μια γενικότερη πιο ρεαλιστική στροφή του πολιτικού λόγου του κόμματος στα οικονομικά θέματα έχουν προκαλέσει ανησυχία και δυσφορία στην αριστερή πτέρυγα του κόμματος (υποστηρικτές Λαφαζάνη, ακροαριστερές συνιστώσες κλπ) ωστόσο επειδή όλοι αυτοί στην κοινωνία έχουν ελάχιστη απήχηση , δεν φοβίζουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εκτελεί εντολές και συνεχίζει να στηρίζει την λαθρομετανάστευση, τον αποικισμό και των αφελληνισμό της χώρας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------