Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Σε λίγο θα φτιάξουν τέμενος ακόμα και στην Ακρόπολη

 Τότε λέγαμε ''εδώ και τώρα αλλαγή''.
     Τώρα λέμε: ''εδώ και τώρα απαλλαγή''!..

Το Σύνταγμα και οι Νόμοι της Ελλάδος ορίζουν ότι όποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα, αμέσως συλλαμβάνεται και απελαύνεται. Πως λοιπόν οι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ νομιμοποίησαν παρανόμως, όλους τους λαθρομετανάστες που παράνομα εισήλθαν στην χώρα μας;

Το ισλαμιστικό κίνημα ανά την Ευρώπη γιγαντώνεται και σε αυτό συντελεί και η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που δημιουργεί τους απαραίτητους διαύλους επικοινωνίας των φανατικών ισλαμιστών τζιχαντιστών με τους μουσουλμάνους της Ευρώπης. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν ακόμα να αντιληφθούν οι "ηγέτες" της δύσης αλλά και τα λαθρολάγνα Ελληνικά κόμματα.αλλά ήδη η κοινωνίες δυσανασχετούν.

Μάλιστα νιώθουν τόσο ισχυροί οι ισλαμιστές που δεν φοβούνται πλέον να απειλούν δημοσίως τους πολίτες της Ευρώπης ενώ οι Έλληνες ανυπεράσπιστοι βιώνουν τον μεγαλύτερο ρατσισμό μέσα στην ίδια τους την χώρα..

Λαθροπλημμύρα στο Αιγαίο
Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ του χρόνου οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, οι περισσότεροι ισλαμιστές θα ανέρχονται (αν δεν τους υπερβαίνουν) τα 4.280.000 . και το 2018 θα υπερβαίνουν τα 5.000.000, κατά τον έγκριτο δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό.

Η ισλαμιστική μεγαλομανία εξαπλώνεται και στην Σκανδιναβία. Ο  Abdullah Hussain, δηλώνει οπαδός του ισλαμικού κράτους .Η ισλαμιστική Ummah του Προφήτη στην Νορβηγία διά του αρχηγού της, Abdullah Hussain, δηλώνει οπαδός του ισλαμικού κράτους .Σε συνέντευξή του ο 28 χρονος ισλαμιστής, αποκαλύπτει ότι στόχος του είναι να αλλάξει η νορβηγική κοινωνία κατά το πρότυπο του Ισλαμικού Κράτους.

 Ο 28 χρονος ισλαμιστής που έχει γεννηθεί στη Νορβηγία θεωρείται επικίνδυνος από τις νορβηγικές αρχές ασφαλείας. Ο ίδιος ομολογεί ότι εγκρίνει τον αποκεφαλισμό ως μέθοδο εκτέλεσης μιας θανατικής ποινής που έχει εκδοθεί για αδικήματα κατά του Ισλάμ.


Αλλά εδώ είναι ELLADA φίλε μου
islam

Καταγγελία ανήμερα τοπικής εορτής (17Αυγούστου) στα Μέγαρα…
“ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.
Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΣΥΛΟΓΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ ….ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΑΛΗΛΕΟΥ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΓΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ……ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ …..ΑΙΣΧΟΣ
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ…”

Νίκος Κάβουρας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------