Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Εθνική προδοσία, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ τα αντιρατσιστικά κινήματα

Μόνο το τελευταίο 24ωρο, εισέβαλαν από διάφορες περιοχές στα θαλάσσια ανατολικά σύνορα της Ελλάδας, τουλάχιστον 553 λαθρομετανάστες..

Συγκεκριμένα στην Αγ. Ελένη Χίου, εισέβαλαν 114 εκατόν δέκα τέσσερις,  Εβδομήντα δύο 72 εισέβαλαν στο Φαρμακονήσι, εξήντα δύο 62 στη Ρόδο, σαράντα ένας 41 στο Καρλόβασι Σάμου, 27 στην περιοχή Αγκιστρος Σαμοθράκης, 5 στην Κω στις περιοχές Αμμόγλωσα και Ψαλίδι, 104 στη Σύμη, 69 στον Αγ. Ευστράτιο και 59 στη Μυτιλήνη, στις περιοχές Μανταμάδος, Τσόνια, Ασπροπόταμος και Μυστεγνά.

Αφού είναι όλα κανονισμένα μεταξύ των υπηρεσιών, για την εξαφάνιση των Ελλήνων και την κατάληψη της χώρας  γιατί ταλαιπωρούν!!! λιμενικό και εισβολείς;
Ας ορίσουν οι κυβερνήσεις του συνταγματικού-δημοκρατικού τόξου, ένα λιμάνι επιβίβασης στην Τουρκία  και ένα υποδοχής των λαθρομεταναστών στην Αττική, η μεταφορά των οποίων να γίνεται με πλοία της γραμμής, με ασφάλεια και πάνω από όλα πολιτισμένα..μην μας πουν και ρατσιστές οι πολυπολιτισμικοί μας αντιρατσιστές, αντι/έλληνες.και ότι τολμάμε να αντιδρούμε στην εισβολή και ισλαμοποίησει της χώρας μας.

Μην νοιάζεστε για το λεγόμενο "πολιτικό κόστος", κανένας δεν ασχολείται.



Έχοντας βρει σαν συμμάχους την νεοταξική αριστερά και μιλώντας για δημοκρατία προσπαθούν, να επιβάλουν τον δικό τους νόμο, κάτι που έγινε στην Γάζα με την Χαμάς και με την Μουσουλμανική αδελφότητα στην Αίγυπτο , ετοιμάζοντας το έδαφος για την μαζική εισβολή ακόμα περισσότερων ισλαμιστών αδερφών τους ακόμα και από εμπόλεμες ζώνες.

Πατώντας λοιπόν στον εκμοντερνισμό και τον εκφυλισμό των δυτικών κοινωνιών .τα αντιρατσιστικά κινήματα . χρησιμοποιώντας τους κατά τόπους «συντρόφους» τους , κατηγορώντας για ρατσισμό και ξενοφοβία όσους έχουν αντίθετοι άποψη από αυτούς , δημιουργούν ένα πολυπολιτισμικό πάζλ που ρίχνει νερό στον μύλο τον ισλαμιστών.

Μια βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας . Γι αυτούς , όπως ομολογούν , δεν έχει καμία διάφορα αν πρέπει να φορέσουν το προσωπείο του δημοκράτη ή του οικονομικού μετανάστη. Χρησιμοποιούν το άρμα του πολυπολιτισμού και της δημοκρατίας για να φέρουν το Ισλάμ στην Ελλάδα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------