Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

θλιβερό το success story της ΕΣΗΕΑ

(…) «Με βάση τη βεβαίωση της “Ελευθεροτυπίας” όπου εργάζομαι» -γράφει ο δημοσιογράφος προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ- «την οποία και σας επισυνάπτω, η οποία μου εστάλη προκειμένου να τη χρησιμοποιήσω για να μη γίνει στο σπίτι μου διακοπή ρεύματος λόγω χρέους 1.400 ευρώ, μου οφείλονται από την εφημερίδα περίπου 6.000 ευρώ καθαρά, ενώ έχω να πληρωθώ από τον Μάρτη του 2014. Ως πατέρας ενός ανήλικου αγοριού με άνεργη σύζυγο, με μηδέν περιουσία, μένοντας στο ενοίκιο (300 ευρώ τον μήνα – χρωστάω ήδη 900 ευρώ), ευρισκόμενος σε δεινή κατάσταση, ζητώ τη βοήθειά σας από το ταμείο αλληλεγγύης…».

---
 
Μια δραματική επιστολή συναδέλφου εργαζόμενου στην εφημερίδα (εταιρεία Τρίτη Οψη Α.Ε.), η οποία εκδίδεται με νοικιασμένο τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας», έφτασε χθες στην ΕΣΗΕΑ για να μας επαναφέρει στο κομματικό θλιβερό success story της ελληνικής δημοσιογραφίας και των συνδικαληστικών της εκπροσώπων.
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------