Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ελλαδιστάν - Ισλαμιστάν

Μας έχουν «φλομώσει» με αντιρατσιστικές θεωρίες, φεστιβάλ, αφίσες και με κορώνες ευπόρων ανθελλήνων «προοδευτικών» υπέρ της άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας και εισβολής των εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Αλήθεια τι θα έλεγαν όλοι αυτοί οι νεοφώτιστοι λαθρολάγνοι αντιρατσιστές και «προοδευτικοί» αν τους φόρτωναν μέσα στα πολυτελή τους σπίτια κάποιους πρόθυμους να σκοτώσουν για ένα κέρμα μουσουλμάνους επισκέπτες, για μια.. καλύτερη τύχη στην χώρα μας ;

Το εντυπωσιακό είναι πως όλη αυτή η επιχείρηση μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, εξελίσσεται παράλληλα με το αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα προς τις μικρασιατικές ακτές και τα νησιά του ελληνικού Αιγαίου.

Είναι εντυπωσιακό πως το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας, το γνωστό Μπόντρουμ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που τους προετοιμάζουν οι μυστικές υπηρεσίες των Τούρκων για το τελικό άλμα προς την ελληνική πλευρά όπως αποκαλύπτει και η τουρκική εφημερίδα, Sabah.

Το άλλο μεγάλο κέντρο και για πολλούς στην Τουρκία η «πρωτεύουσα» των Τούρκων δουλεμπόρων είναι το λιμάνι του Τσεσμέ, απέναντι από την νήσο Χίο. Εκεί έχουν στηθεί τα «στρατηγεία» διεκπεραίωσης του μεγάλου όγκου των εκπαιδευμένων μουσουλμάνων εισβολέων που μεταφέρονται από τα ανατολικά προς το ελληνικό Αιγαίο.

Επιτέλους!
Το όνειρο των Τούρκων και του κάθε ισλαμιστή γίνεται πραγματικότητα.

Στην έκδοση των πολεοδομικών αδειών για τη δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, στην είσοδο της πρωτεύουσας των Ελλήνων στο βοτανικό!!! προχωρεί το υπουργείο Υποδομών Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έπειτα από την απόρριψη των προσφυγών κατά της κατασκευής του.

Ποιος θα αντισταθεί σε όλη αυτή την ισλαμική πλημμύρα που για πρώτη φορά απειλεί, έτσι όπως εξελίσσεται, να καταστήσει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια τους στην χώρα.  Μετά το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχία, τώρα προωθούνται και αντιρατσιστικά νομοσχέδια και φτιάχνονται τζαμιά και τέμενα για να επικυρώσουν την ισλαμοποίηση της χώρας και την εξαφάνιση των Ελλήνων.

Άδωνις: εάν εγώ είμαι περιφερειάρχης, δεν θα κτιστεί το τζαμί ούτε στον Βοτανικό, ούτε πουθενά αλλού. Εάν κτιστεί το τζαμί στον Βοτανικό, μέσα στην πρώτη πενταετία, η ύπαρξη αυτού του γιγαντιαίου τεμένους θα προσελκύσει χιλιάδες μουσουλμάνους, φτιάχνοντας το μεγαλύτερο γκέτο στη χώρα. Εκεί γυναίκα με κοντή φούστα δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει ποτέ.

Σήμερα που έγινε ακόμα και υπουργός, η κυβέρνηση του είναι ένας από τους βασικούς υποστηριχτές της κατασκευής του τεμένους στο βοτανικό. 400 χρόνια πολεμούσαμε τους Τούρκους για να φύγουν οι μιναρέδες από την Ελλάδα και να ελευθερωθούμε και σήμερα στο όνομα της δημοκρατίας τους θα τους ξανακτίσουμε για να σκλαβώσουμε και να αφανίσουμε των Ελληνισμό.

Κατάλαβες Έλληνα πως παίζετε το παιχνίδι τους και τον μέλλον του τόπου και των παιδιών μας στο όνομα της δημοκρατίας τους.
Όλα γίνονται νόμιμα και δημοκρατικά, σύμφωνα με τον νόμο που ψήφισαν.
Μόλις θα δώσουν σε λίγο, νόμιμα και δημοκρατικά βέβαια, μερικά εκατομμύρια ιθαγένειες και δικαίωμα ψήφου στους λαθρομετανάστες ισλαμιστές, θα ψηφίσουν νόμο συνένωσις με τις οικογένειες τους για ανθρωπιστικούς λόγους όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα σε χρειάζονται πλέον, απλά θα σε αντικαταστήσουν.
Είδατε τι γρήγορα που λειτουργεί το ψευδοκράτος των πολυπολιτισμικών, των δημοσιογράφων και των συνδικαληστών όταν πρόκειται για τον αφελληνισμό της χώρας;
Είναι τυχαίο ότι η είδηση για την επικείμενη κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό  δημοσιοποιείται ανήμερα της μεγάλης χριστιανικής γιορτής του Δεκαπενταύγουστου;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------