Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πρώτη φορά αριστερά και οι Τούρκοι διεκδικούν 150 νησιά μας

Οι Τούρκοι την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 διοργανώνουν συλλαλητήριο απέναντι από την Κω στην Αλικαρνασσό κατά της ελληνικής «κατοχής» 150 Ελληνικών νησιών του Αιγαίου! 
  
 Την ίδια στιγμή που στην Αθήνα πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις «αλληλεγγύης» για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που μας στέλνει η Τουρκία, ενώ στην Τουρκία το αντίστοιχο κλίμα έχει σαν στόχο τα νησιά μας στο Αιγαίο. 

Δεν πρόκειται για απλή συγκέντρωση.
Η συγκέντρωση έχει την ενθάρρυνση της τουρκικής ηγεσίας η οποία θα χρησιμοποιήσει  την συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά και τις επόμενες, που θα ακολουθήσουν, ως «λαϊκή αγανάχτηση» για την ελληνική «κατοχή».


Στη ανθελληνική  συγκέντρωση, όπως αναφέρεται, πρόκειται να πάρουν μέρος Τούρκοι ισλαμιστές από τις περιοχές της Σμύρνης, Αϊδινίου, Μπαλικεσίρ και των νοτιοδυτικών τουρκικών ακτών.

Στο συλλαλητήριο θα μιλήσει και ο πρώην υπουργός Άμυνας της Τουρκιάς, Barlas Doğu, ο οποίος αφού πρώτα θα αναγνώσει επιστολή, στη συνέχεια θα την επιδώσει στην Ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας και στην οποία θα γίνεται διαμαρτυρία για την παράνομη, όπως θα υποστηρίζεται, «κατοχή» 150 νησιών του Αιγαίου.

Παράλληλα, θα επισημαίνεται ότι η Ελλάδα έχει παραβιάσει τη συνθήκη της Λοζάνης που απέδιδε τα νησιά αυτά στην Τουρκία!

Η Ελλάδα κάτω από την μπότα του ΣΥΡΙΖΑ
Έτσι, τη στιγμή που στην Αθήνα από την πρώτη φορά αριστερά πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις «αλληλεγγύης» για τους λαθρομετανάστες που μας στέλνει η  Τουρκιά, στην Τουρκία το αντίστοιχο ανθελληνικό κλίμα έχει σαν πρώτο στόχο 150 νησιά μας στο Αιγαίο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------