Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τουμπεκί ψιλοκομμένο! Άχνα δε βγάζουν για τις κούφιες «αντιρατσιστικές» διακηρύξεις

Στις φωτογραφίες που βλέπετε απεικονίζεται πλήρως η αθλιότητα που επιφυλάσσουν στους λαθρομετανάστες οι «φίλοι» και «συμπαραστάτες» τους συριζαίοι. «αλληλέγγυοι», . Αντί για… ενοικιαζόμενα δωμάτια και πεντάστερα ξενοδοχεία, τους έχουν στοιβάξει σε ξέφωτες αυλές, κάτω από φορτηγά και πατώματα αστυνομικών τμημάτων (οι φωτογραφίες είναι από το Α.Τ. Κω), «στρωματσάδα» στη σειρά, αλλά χωρίς στρώματα…


Και σίγουρα θα αναρωτιέστε: δεν τα βλέπουν αυτά τα χάλια των συνανθρώπων μας οι «ευαίσθητοι» και «υπερευαίσθητοι» της υπόλοιπης «αντιρατσιστικής» αριστεράς, να φωνάξουν; ή ασχολούνται όλοι με την ΕΡΤ και πως να χωθούν σε κανένα υπουργείο για να την βολέψουν και αυτοί και τα παιδιά τους και οι μπατζανάκηδες τους.

Μπείτε στις σελίδες τους. Στα βαθιά κόκκινα, Ιντιμίντια, ανταρσίες και λοιπά. Τουμπεκί ψιλοκομμένο! Άχνα δε βγάζουν για την άθλια αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών συνανθρώπων μας από τη δική τους συγκυβέρνηση, της «πρώτης φοράς αριστερά»! Δείχνοντας την τεράστια υποκρισία και τον υπαρκτό ρατσισμό τους. 

Γιατί στην πραγματικότητα και πέρα από τα μεγάλα λόγια και τις κούφιες «αντιρατσιστικές» μπαρούφες και διακηρύξεις, όλους αυτούς δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου ούτε τα δικαιώματα ούτε οι άθλιες συνθήκες που επιφυλάσσονται στους δυστυχείς του κόσμου που καλούν να έρθουν στην Ελλάδα. 

 Το μόνο που τους νοιάζει και τους καίει, όλων αυτών των αντι- είναι να εκτελέσουν πιστά τις διαταγές των αφεντικών τους, που χρησιμοποιεί τη δυστυχία των ανθρώπων των τριτοκοσμικών κοινωνιών, για να διαλύσει την εθνική και κοινωνική συνοχή της Ευρώπης! και να εξαθλιώσει την χώρα μας και τον περήφανο Ελληνικό λαό.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------