Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Κραυγή αγωνίας από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος "φέτος θα ξεπεράσουμε το μισό εκατομμύριο με ότι θα σημαίνει αυτό"

«ΣΟΚ και ΔΕΟΣ»  Πέραν της προφανούς ανθρωπιστικής κρίσεως, που βιώνει η Πατρίδα μας.

Επιστολή προς την φυσική και πολιτική ηγεσία του Λιμενικού, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στο νησί της Λέσβου και στα υπόλοιπα νησιά μας, απέστειλε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου.

Οι εκπρόσωποι των λιμενικών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας λόγο για πραγματική εισβολή: «έχουμε να κάνουμε με ένα ανθρώπινο ποτάμι, έχουμε πενταπλασιασμό και όχι απλά μια μικρή αύξηση. Θα μπορούσε η επιστολή μας να τελειώσει εδώ και μετά από αυτό να χτυπήσει πλέον ένας συναγερμός, για το τι συμβαίνει και για το τι πρόκειται να συμβεί, όμως θα επισημάνουμε κάποιες παραμέτρους διότι οι εβδομάδες παρέρχονται και δεν υπάρχει πολυτέλεια καθυστερήσεων».
 

Τέλος, προχωρούν σε μια σοκαριστική για την χώρα και την συνοχή της πρόβλεψη, για τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών που θα… προτιμήσουν την Ελλάδα, το 2015: «Επειδή εμάς το όλο θέμα της έλευσης προσφύγων και μεταναστών είναι κομμάτι της ζωής μας, έχουμε την δυνατότητα να προβλέπουμε και γι αυτό εκφράζουμε την ανησυχία μας στο ότι η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο αρχικά στις περιοχές εισόδου και στην συνέχεια στην χώρα. Με τους σημερινούς ρυθμούς, οι ροές  φέτος θα ξεπεράσουμε το μισό εκατομμύριο με ότι θα σημαίνει αυτό».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------