Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΣΟΚ!!! Πνίγουν την Ελλάδα στο αιγαίο

Πνίγουν την Ελλάδα στο αιγαίο
Στην ενημέρωση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα έδωσε τα «φώτα» της μαρξιστικής αριστεράς στο ζήτημα «εθνική κυριαρχία». Αναφορικά λοιπόν με το θέμα της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο.

Ο Νίκος Φίλης -εκπροσωπώντας το Σύριζα-, προέβη στην ακόλουθη «ρηξικέλευθη» πρόταση: την ελληνοτουρκική συνεργασία σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο χώρο του Αιγαίου!

Εντούτοις, του επισημάνθηκε από στελέχη του Στρατού, το εξής πρόβλημα: οι επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με το θέμα της κυριαρχίας στο Αιγαίο.

 Ο κύριος Φίλης δεν το γνώριζε ή μήπως το γνώριζε πολύ καλά και η πρότασή του αποτελεί επί της ουσίας θυσία των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο βωμό της υποτιθέμενης «ανθρωπιστικής» αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών, συμφώνως προς τις νοσηρές ιδεοληψίες της αριστεράς;


Παρά την επισήμανση στρατιωτικών παραγόντων για τον μείζονα κίνδυνο υλοποίησης μιας τέτοιας πρότασης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα επέμεινε, ισχυριζόμενος ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να αρθούν παρόμοιες δυσκολίες. 
 
Όπερ σημαίνει ότι η υποτιθέμενη «εθνική αξιοπρέπεια», ιδωμένη είτε υπό τη φιλελεύθερη είτε υπό την μαρξιστική σκοπιά, αποτελεί μια απάτη η οποία πλήττει θανάσιμα τα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνική μας κυριαρχία.
 
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------