Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ ΕΛ οδηγεί την Ελληνική κοινωνία στην εξαφάνιση

Σε επίπεδα διάλυσης κινείται η ασφάλεια της χώρας με τα σύνορα πλέον να είναι ορθάνοιχτα στις ορδές των λαθρομεταναστών οι οποίοι κατακλύζουν τα ελληνικά παράλια των νησιών του Α. Αιγαίου και τον Έβρο.

Κάθε αποτρεπτικός ή μηχανισμός πρόληψης παράνομης εισόδου έχει εγκαταλειφθεί με αποτέλεσμα καθημερινά πλέον εκατοντάδες λαθρομετανάστες να εισέρχονται ανενόχλητοι στη χώρα.

Η συνειδητά εγκληματική αυτή πολιτική της νέας κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου σε βάρος του εναπομείναντος ελληνικού στοιχείου σύντομα θα ανατρέψει κάθε δεδομένο μετατρέποντας τη χώρα σε χώρα αλλοδαπών.

Χαρακτηριστικά, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», που επικαλείται μαρτυρίες αξιωματικών του Λιμενικού που υπηρετούν στο νησί, μόνο το τριήμερο από την Παρασκευή 27 Μαρτίου έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα 820 λαθρομετανάστες που μπήκαν, ενώ ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου μιλά για πενταπλασιασμό του αριθμού των παράνομων μεταναστών που συνελήφθησαν το Μάρτιο του 2015, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

«φέτος μόνο τον 30 Μάρτιο είχαν καταγραφεί ήδη πάνω από 3.000 λαθρομετανάστες» αναφέρουν συνδικαλιστές του Λιμενικού.

Άνδρες του Λιμενικού που υπηρετούν στο νησί αποδίδουν την πρωτοφανή όξυνση του φαινομένου στη διαφαινόμενη κυβερνητική πολιτική στο θέμα διαχείρισης της λαθρομετανάστευσης.

Λένε χαρακτηριστικά ότι στις μίνι συνεντεύξεις (debriefing) μετά τη διάσωσή τους, οι αλλοδαποί ομολογούν στους Έλληνες αξιωματούχους: «Ακούσαμε ότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της και πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε εύκολα στην Ευρώπη».

«Ορισμένοι από τους εθελοντές που επέκριναν στο παρελθόν τακτικές που ακολουθούσε το Λιμενικό βρίσκονται πλέον σε επιτελικές θέσεις» σχολίασε στην εφημερίδα πηγή του Λιμενικού.

Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η κυβέρνηση οδηγεί την ελληνική κοινωνία στην εξαφάνιση επιβάλλοντας ένα ιδιότυπο αυταρχικό καθεστώς αλλαγής της ανθρωπογεωγραφίας της χώρας.

Δεν είναι όμως μόνο η Λέσβος που πλήττεται από τους λαθρομετανάστες. Πλοίο με 151 αλλοδαπούς έφτασε εχθές ανενόχλητο μέχρι το Γύθειο διασχίζοντας την μισή Ελλάδα χωρίς να τους εμποδίσει κανείς και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Κάγιο όπου και τους υποδέχθηκαν οι τοπικές αρχές.

Ακόμη και αυτά τα στατιστικά των παράνομων εισόδων είναι δύσκολο να κρατηθούν. τα στοιχεία των Λιμενικών Λέσβου μιλούν για 3000 το Μάρτιο. Και αυτοί μόνο στη Λέσβο.

 Συνολικά ουδείς γνωρίζει πόσοι εισέβαλλαν σε όλη την Ελληνική «επικράτεια» τον μήνα Μάρτιο.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------