Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Δεν είναι ποτέ αργά για αλλαγές

Η ένωση αστυνομικών της Αθήνας έχει εκφράσει την ανησυχία του για την κατάσταση, επειδή στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα στην Κω, τείνει πλέον να γίνει μόνιμη.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Επικρατείας να δοθεί διαβατήριο!!! στους μετανάστες, ενώ την ίδια ώρα περισσότεροι από 150 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στην ακριτική Γαύδο.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χώρο εργασίας τους. και Εξήγησε ότι, «κάποιοι από τους μετανάστες είναι άρρωστοι» και εγείρει ανησυχίες για την υγεία των αστυνομικών που έρχονται σε επαφή μαζί τους. Αστυνομικοί στην Κω και λιμενοφύλακες έχουν πραγματοποιήσει πολλές διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, με την ελπίδα της να επιστήσουν την προσοχή της κυβέρνησης στο τεράστιο πρόβλημα της χώρας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η πλειοψηφία των μεταναστών που έχουν κάνει κατάληψη στο αστυνομικό τμήμα, απαιτούν να λάβουν επίσημα έγγραφα.

Μερικοί έχουν ήδη λάβει προσωρινά έγγραφα που τους επιτρέπουν να παραμείνουν στην Ελλάδα για τουλάχιστον 12 μήνες!!!.....

«Δυστυχώς, δεν μιλάμε μόνο για αυτό το αστυνομικό τμήμα - πολλά κτίρια στο νησί καταλαμβάνονται σήμερα από λαθρομετανάστες Μόλις πατήσουν το πόδι τους σε ένα νησί των Δωδεκανήσων, ξέρουν ότι βρίσκονται στην Ευρώπη.

Αλλά η κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική, δεδομένου ότι τα κύματα των μεταναστών που φθάνουν κάθε μέρα ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και δεν μπορούν να αποκτήσουν το δικαίωμα να θεωρηθούν πολιτικοί πρόσφυγες».

Και συνεχίζει: Προφανώς κάποιοι άνθρωποι στο νησί είναι πολύ ανήσυχοι για τη συνέχιση της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, όπως η αστυνομία, αλλά και για τον τουρισμό.


 Καληνύχτα Ellada
Με επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα ο δήμαρχος του νησιού επισημαίνει ότι η εικόνα ενός τουριστικού προορισμού όπως η Κως, επιχειρείται να αλλοιωθεί και μετατρέπεται σταδιακά σε στρατόπεδο παράνομων μεταναστών.

Την ίδια στιγμή, περισσότεροι από 150 λαθρομετανάστες αφέθηκαν τα ξημερώματα  στην περιοχή τρυπητή της Γαύδου. 


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------