Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Δείτε την koloτούμπα τους! Θαυμάστε τους και φτύστε τους (να μην τους ματιάσετε!)!

Πρώτη φορά αριστερά και ξεπουλάνε τα πάντα
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώσει τους διεθνείς τοκογλύφους με χρήματα του Ελληνικού λαού από τους ΟΤΑ, τα Πανεπιστήμια, τα Νοσοκομεία και τα λοιπά με μια… τρισκατάρατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που την ψήφισαν όλοι οι αριστεροί βολευτές του παρδαλού κυβερνώντος κόμματος.

Σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας εγείρει η διαδικασία ψήφισης Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Μια διαδικασία η οποία προβλέπεται από το Σύνταγμα για έκτακτες και απρόβλεπτες περιπτώσεις (πόλεμος, καταστροφές κλπ), έχει μετατραπεί σε φάμπρικα ψήφισης σκληρών οικονομικών μέτρων που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα περνούσαν ποτέ από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Χούντα είναι θα περάσει...
Το Σύνταγμα αντί να υπηρετεί τη δημοκρατία έχει μετατραπεί σε όργανο εξυπηρέτησης των στρατηγικών των πολιτικών κομμάτων.

Πιο απλά, ένα άρθρο του Συντάγματος χρησιμοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ μόνο και μόνο για να παραμείνουν γερά γαντζωμένοι στην εξουσία.

Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου παρακάμπτουν το κοινοβουλευτικό έργο σε μεγάλο βαθμό. Ναι μεν έρχονται στη Βουλή προς κύρωση αλλά η Βουλή βρίσκεται ήδη προ τετελεσμένων γεγονότων.

Αυτό αποτελεί πραξικόπημα, υποτίμηση του κοινοβουλίου και υποτίμηση του κοινοβουλευτικού έργου. Με τον τρόπο αυτό ανάγεται η εξαίρεση σε κανόνα και εκμεταλλευόμαστε το Σύνταγμα για μια υπολειτουργία της δημοκρατικής διαδικασίας.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------