Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Τούτες τις μέρες, η τυχοδιωκτική πολιτική της Ελληνικής αριστεράς

πολύ κρύο εφέτος
Ο ελληνικός λαός όσο και αν προσπαθούν με πολιτικές μαγγανείες και ασύστολα οικονομικά ψεύδη και φαντασιώσεις να τον παραπλανήσουν, δεν έχει καμιά δικαιολογία να τους εμπιστευτεί. 
Αν το κάνει, θα είναι άξιος της μοίρας του…

Αφελληνίζουν τον τόπο 
και δεν λένε λέξη για την 
επόμενη μέρα της χώρας.  
Δεν μας λένε λέξη για την ανάπτυξη που μονάχα από τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να προέλθει.
Δεν μας λένε λέξη για την μείωση της ανεργίας που μονάχα η ανάπτυξη μέσω του ιδιωτικού τομέα μπορεί να φέρει. Λένε πως αν κουρέψουμε το χρέος θα έρθουν επενδυτές στην χώρα.

Μα, οι επενδυτές δεν κοιτούν ΠΟΣΑ χρωστάς! Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι αν μπορείς να τα εξυπηρετείς απρόσκοπτα.

Οι επενδυτές ενδιαφέρονται επίσης για το επιχειρηματικό κλίμα, την φορολογική και πολιτική σταθερότητα, την ανταγωνιστικότητα, την αποτελεσματικότητα του δημόσιου τομέα, τον έλεγχο της τήρησης των όρων ανταγωνισμού, την ισονομία.

Όλα τούτα είναι «terra incognita» για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του, όπως και για οποιοδήποτε «αριστερό – ριζοσπαστικό κίνημα» εξάλλου. Οι ίδιοι τους, μιλάνε απλώς και μόνο για αύξηση του ΑΕΠ μέσω ανάπτυξης που θα προέλθει από δημόσιες επενδύσεις κυρίως.

Δεν μας λένε όμως που θα βρουν τα χρήματα για αυτές τις επενδύσεις όταν ακόμη και αν πετύχουν τους στόχους τους για κούρεμα του χρέους και σκίσιμο των μνημονίων, η επιβάρυνση για την εξυπηρέτηση του χρέους θα είναι μεγαλύτερη και η χώρα θα βρίσκεται κυριολεκτικά στο ΕΛΕΟΣ των αγορών και των (πραγματικών) τοκογλύφων.

Αυτές τις μέρες κορυφώνεται η προπαγάνδα, ο "ψυχολογικός πόλεμος" με στόχο τον αποπροσανατολισμό, τη χειραγώγηση των συνειδήσεων, τον εκφοβισμό και την υποταγή των Ελλήνων στην παράδοση της χώρας. 
 Ποιοι είναι αυτοί που προετοιμάζουν, που προκαλούν την καταστροφή της χώρας; Είναι οι ίδιοι που έχουν εξαπολύσει εδώ και καιρό έναν ακήρυχτο πόλεμο ενάντια στα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα του Ελληνικού λαού.

Η τυχοδιωκτική πολιτική της Ελληνικής αριστεράς διέψευσε τον αστικό μεγαλοϊδεατισμό, και οδήγησε τον Ελληνικό λαό σε τραγωδίες. Τώρα πρέπει να ξεσκεπαστεί η επίθεση της ψευτιάς, να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί λόγοι του πολέμου.




Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------