Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Όλοι θα βολευτείτε στην ΕΡΤ, πλερώνει ο Ελληνικός λαός

Τον «τραγικό» αριθμό των απολυμένων!!! που έχουν πάρει τις αποζημιώσεις από τα κρατικά ταμεία και που μπορούν να επαναπροσληφθούν στην ΕΡΤ ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με όσα είπε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας, δικαίωμα επαναπρόσληψης έχουν 1.559 απολυμένοι από τους 2.911 που απολύθηκαν στις 11 Ιουνίου 2013.

Από αυτούς οι 350 έχουν συνταξιοδοτηθεί ή έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης, ενώ 652 εργάζονται από την περίοδο της Δημόσιας Τηλεόρασης και 94 από την περίοδο της ΝΕΡΙΤ.

Από τους 2.911 απολυμένους της 11ης Ιουνίου οι 2.655!!! ήταν τακτικό προσωπικό, οι 202 με συμβάσεις έργου και 55 προσωπικό ειδικών θέσεων (ΠΕΘ)!

Μόνο το μισθολογικό κόστος της νέας ΕΡΤ
θα είναι 60.000.000 εκατ. ευρώ/χρόνο.

Καλά διαβάσατε εξήντα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για αρχή την στιγμή που έχουν διαλύσει τα ασφ. ταμεία, κόβουν τις συντάξεις και οι άνεργοι Έλληνες του ιδ. τομές έχουν φτάσει τα 2.500.000 εκατ. και.αυτοκτονούν πηδώντας από τα μπαλκόνια.

Τον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ θα τον πληρώσει για μια ακόμη φορά ο Ελληνικός λαός μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ που θα είναι σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου στα 36 ευρώ. Έτσι πλέον με τα 36 ευρώ θα κυριαρχεί διαφορετικό χρώμα στην ΕΡΤ από μαύρο σε κόκκινο

Μάλλον για την 11 Ιουνίου 2015, προγραμματίζεται η επιστροφή της ΕΡΤ.
Στην επέτειο του λουκέτου, δύο χρόνια μετά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ξαναφορτώσει την ΕΡΤ στην πλάτη του εξαθλιωμένου Ελληνικού λαού.

Τσεκουράτη επιλογή και πολιτικά προχωρημένη.
Πως νομίζετε ότι βγαίνεις κυβέρνηση στο ellada;;;
είναι πολλά τα λεφτά Αλέξη !!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------