Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Αντί να έχουν τα κότσια να στηρίξουν το έθνος και τα συμφέροντα των Ελλήνων, οι πολιτικές συμμορίες, παίζουν και πάλι στις πλάτες της Πατρίδας τα κομματικά παιχνίδια τους!

Πριν διαλυθούν ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ θα διαλύσουν την χώρα μπας και σωθούν. 
΄Ξέρουν ότι οι Έλληνες  θα τους φτύνουν για πολλές γενεές γι' αυτό στηρίζουν τους νέους τους ψηφοφόρους τους λαθρομετανάστες ισλαμιστές.

* Νέος νόμος είναι έτοιμος προς ψήφιση, αλλά προκαλεί αντιδράσεις. Οι 240 ιμάμηδες τους οποίους προορίζει η κυβέρνηση να διδάσκουν σε σχολεία της Θράκης, θα υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας και θα διορίζονται από αυτό.

*  Ο συνταγματολόγος,καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θράκης κ. Γ. Κατρούγκαλος, τόνισε ότι με την χθεσινή ψήφο τους οι 166 βολευτές, επισημοποποίησαν κάτι που προϋπήρχε από το πρώτο Μνημόνιο: την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χωρας στους δανειστές, με την επιπλέον διαφορά ότι οι ...εταίροι μας μπορούν να κατάσχουν τα πάντα από την δημόσια περιουσία. "Ακόμη και την Ακρόπολη, πλοία του πολεμικού ναυτικού, νησιά, αλλά και τον ορυκτό πλούτο".


Εμείς έχουμε αρκεστεί στο ρόλο του τηλεθεατή της φτωχοποίησης μας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------