Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συντρόφια της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;

Το Δ.Σ της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων καταδικάζει την  δολοφονία του νεαρού εργάτη από δύο φασιστοειδή στη περιοχή των Πετραλώνων.
Στον κλάδο μας δεν θα αφήσουμε να περάσει το ρατσιστικό δηλητήριο. 
 Στα εργοστάσια Έλληνες και μετανάστες, μαζί δουλεύουμε στην μηχανή!!! μαζί τρώμε την εκμετάλλευση με το κουτάλι!!!  όσο καθυστερούν τα αφεντικά να πληρώσουν το μισθό του μετανάστη εργάτη άλλο τόσο καθυστερούν και του Έλληνα!!! την ίδια μείωση στο μισθό με την επιχειρησιακή σύμβαση μας επιβάλουν!!! την ίδια εντατικοποίηση και απλήρωτη εργασία πρέπει να τους εμποδίσουμε ενωμένοι!!!  όπως εργαζόμαστε πάνω στις μηχανές Έλληνες και ξένοι εργάτες και παράγουμε το πλούτο για τα αφεντικά, έτσι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε όλο τον πλούτο που ανήκει στην τάξη μας!!!
 
Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι! Αυτό το ταξικό σύνθημα  πρέπει να γίνει πράξη παντού, στα εργοστάσια ,τα βιβλιοδετεία, βαθυτυπία, ατελιέ του κλάδου .
 Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων
 
Τα τυπογραφεία έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες. Οι Έλληνες εργαζόμενοι οδηγούνται συστηματικά στην ανεργία. Οι Ελληνική οικογένεια υποφέρει καθημερινά
Συντρόφια, με 2.850.632 λαθρό που στηρίζετε,
είναι επόμενο να έχουμε επισήμως 1.350.725 άνεργους Έλληνες.
-----------------------------------------
 Και τώρα η είδηση:
 Το γεύμα του λαθρομετανάστη -λαθροεισβολέα- τρεις φορές 
ποιο ακριβό από του Έλληνα φοιτητή!!!
 Μια συνταρακτική πρωτοσέλιδη αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως το ελληνικό (;) δημόσιο πληρώνει πανάκριβα τα κέτερινγκ που έχουν αναλάβει τη σίτιση των περίπου 12.000 λαθρομεταναστών που κρατούνται στα κέντρα κράτησης. Χρεώνουν 5,8 ευρώ το γεύμα του κάθε λαθρομετανάστη, ενώ το κράτος δίνει μόνο 2,2 ευρώ για το φαγητό κάθε Έλληνα φοιτητή! Δηλαδή, τουλάχιστον 25 εκατομμύρια είναι τα ετήσια έξοδα σίτισης των λαθρομεταναστών, στα κέντρα κράτησης. Χώρια τα υπόλοιπα έξοδα (ψύξη- θέρμανση κ.τ.λ.) που τα πληρώνουν οι Έλληνες.
 Τον μεγαλύτερο ρατσισμό τον αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στην ίδια μας την χώρα.-

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------