Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ...

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων
Μισθωτών Γραφικών Τεχνών, Τύπου & Συναφών Επαγγελμάτων.
Αριστοτέλους 11 – 15, 6ος ορ. Αθήνα, τηλ: 210 5223756,
fax: 210 5223721

Τα κομματικά ανδρείκελα  της  Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων!!!! θα πάρουν θέση για τις ομαδικές απολύσεις στην Τυποεκδοτική, στον 902 και τον Ριζοσπάστη; 
---------------------------------------
Συνάδελφοι, η Ελληνική τυπογραφία έχει γυρίσει 100 χρόνια πίσω, ο κλάδος μας ήδη βρίσκεται σε "εμπόλεμη κατάσταση" και ο Έλληνας εργαζόμενος εξαθλιώνεται.
Βιώνουμε κατοχικές ημέρες. Ένας από τους δράστες της αναβίωσης αυτών των τραγικών στιγμών του κλάδου, όλες οι κομματικές διοικήσεις των συνδικαλιστικών μας φορέων που δεν αντέδρασαν έγκαιρα και αποφασιστικά.

Αυτές οι κομματικές διοικήσεις, εκτός από την διάλυση της Ελληνικής τυπογραφίας σχεδίασαν την υποδούλωση των εργαζομένων στη νέα τάξη πραγμάτων, των κομμάτων της αποσύνθεσης και του αφελληνισμού του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Στον κλάδο μας περίσσευαν πάντα η κομματική συνδικαλιστική Εφιάλτες, τα μικρόψυχα, δειλά, ανεπαρκή και εν πολλοίς δωσίλογα οπορτουνιστικά ανθρωπάκια, τα οποία οδηγούν τους Έλληνες εργαζομένους στην ανεργία.

Βέβαια, οι λεονταρισμοί της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων σταματούν όταν πρόκειται για τους εργαζομένους της τυποεκδοτικής, του 902 και του ριζοσπάστη.

Ωστόσο, αυτά τα κομματικά ανδρείκελα της υποτέλειας και της υποταγής, θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν θα μπορέσουν τελικά να διαχωρίσουν τους εργαζόμενους σε εργαζόμενους δυο κατηγοριών και να ξεπουλήσουν την Ελληνική τυπογραφία στο παζάρι των κομματικών τους συμφερόντων.

Όλοι οι περαστικοί ανυπόληπτοι κομματικοί συνδικαλιστές του κλάδο μας, θα καταλάβουν σύντομα, πως ότι και να κάνουν προκειμένου να μας <σώσουν>, η παθολογική μας αγάπη για την Ελληνική τυπογραφία και τους Έλληνες εργαζόμενους, θα γίνει κυματοθραύστης των βρόμικων σχεδίων τους, τα οποία σχέδια, εκτελούν εργολαβικά ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

 @tolhs-matzoros.panelladikhenoshlithografon.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------