Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Σε τυπογραφείο στην Πρέβεζα τύπωναν πλαστά χαρτονομίσματα

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας της Πρέβεζας σε τυπογραφείο έγινε λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα χιλιάδων ευρώ!

 Σύμφωνα με το PamePreveza, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε έλεγχο που έκαναν σε δύο άτομα που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, βρήκαν στην κατοχή του ενός, 60 ετών τυπογράφος, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της ασφάλειας Πρέβεζας και της ομάδας ΔΙΑΣ, στο σπίτι του ενός και στο τυπογραφείο αλλά και στο σπίτι του 60χρονου τυπογράφου όπου και βρέθηκαν τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pamepreveza.gr, βρέθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και συγκεκριμένα 1713 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τα οποία ήταν τυπωμένα και τοποθετημένα στην πρέσα του τυπογραφείου. Εκεί, βρέθηκαν επίσης και δημόσιες σφραγίδες των οποίων η προέλευση και γνησιότητα ελέγχεται...

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα πλαστών χαρτονομισμάτων που κατασχέθηκε από την ασφάλεια Πρέβεζας η οποία έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στην παραχάραξη.

Ο 60χρονος συνελήφθη ενώ προανάκριση γίνεται από το τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------