Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ: Να ατσαλώνονται (πεινασμένοι) οι Έλληνες εργάτες στο δρόμο για τη σύγκρουση!!! με τα μονοπώλια

Την ίδια στιγμή που η ανεργία θερίζει, που όλο και περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, που τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν στο προαύλιο των σχολείων από την πείνα, το ελληνικό κράτος της συγκυβέρνησης συνεχίζει να προκαλεί ασύστολα.  

Ενώ, λοιπόν, το υπουργείο Παιδείας δαπανά 2,2 ευρώ ανά άτομο για την σίτιση στις φοιτητικές εστίες, η αντίστοιχη σίτιση των λαθρομεταναστών αποδεικνύεται «γκουρμέ», μιας και το κόστος της είναι πολλαπλάσιο, φτάνοντας κατά περίπτωση στα 12 ευρώ ή κατά μέσο όρο τα 5,8€ ανά άτομο ημερησίως.

Δεν μπορεί οι Έλληνες να φυτοζωούν, να υποφέρουν και οι παράνομοι μετανάστες να περνούν «ζωή και κότα». Δεν μπορεί οι Έλληνες να παγώνουν από το κρύο, λόγω της έλλειψης πετρελαίου και οι λαθρομετανάστες να αντιμετωπίζονται προνομιακά με στέγαση, θέρμανση και πλούσιο φαγητό.

 Εδώ ταιριάζει το ταξικό σύνθημα του ΚΚΕ και της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων: Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι! Όχι όμως και στην καλοπέραση!!! έτσι συντρόφια...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------