Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή εμφανίζοντας ποσοστιαία άνοδο της τάξεως του 35%

 Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή εμφανίζοντας ποσοστιαία άνοδο της τάξεως του 35%, σε σχέση με τις προ διετίας εθνικές εκλογές

η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις, τις παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών και του Αρχηγού της Ν.Γ. Μιχαλολιάκουπαρά τον αποκλεισμό της από όλα τα ΜΜΕ και τους διωγμούς που υπέστη από όλο το "συνταγματικό" τόξο και την περικοπη κάθε χρηματοδότησης αναδείχθηκε με την στήριξη και την ψήφο του Ελληνικού λαού σε τρίτη πολιτική δύναμη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για την μεγάλη Νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου στις ευρωεκλογές.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, Κατήγγειλε ακόμα και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που έρχεται σαν ... "τρένο" από την Θράκη και δυστυχώς όλοι έχουν "βουλώσει" τα αυτιά τους στην Αθήνα.  
Το μειονοτικό εξτρεμιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΚΦ με τεράστια οικονομική στήριξη από Κατάρ και Τουρκία καταφέρνει να κερδίζει μεγάλα ποσοστά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης ξεπερνώντας την ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης. Ευτυχώς στην "νησίδα" του Έβρου, ανάμεσα στην ισλαμική "θάλασσα" της Τουρκίας, της νότιας Βουλγαρίας και των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, λαμβάνει μόνο το 1,65% των ψήφων.

 Δείτε το σχετικό βίντεο:


 Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Απάντησε σε όλες τις επιθετικές και ειρωνικές ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου κατά του κόμματός του τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και τις παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών και του Αρχηγού τους Νίκου Μιχαλολιάκου αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη στέλνοντας στην ευρωβουλή τρεις ευρωβουλευτές τους Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης, Γεώργιος Επιτήδειος.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------