Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το να πουλάς το δίκτυο διανομής και τα αποθέματα νερού σημαίνει απλά ότι είσαι αδίστακτος.

“ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που διαπράχθηκαν ποτέ εναντίον της Ελλάδας μας, σε καιρό ειρήνης, στη σύγχρονη ιστορία”.

Στην Ελλάδα της διαλυμένης παραγωγικής βάσης και της καμμένης γης, στην Ελλάδα που οι ψευδόμενοι αναίσχυντα, κυβερνούν ξεπουλώντας την κομμάτι-κομμάτι, κάθε μέρα που περνάει με τις ευλογίες όλων των δημοσιογράφων και των συνδικαληστών.

Στην πώληση ακόμα και του νερού που πίνουμε προχώρησε εν κρυπτό η κυβέρνηση διαθέτοντας το 9,9% της ΕΥΔΑΠ μέσω χρηματιστηρίου στο γνωστό vulture fund του George Paulson. Το πακέτο των μετοχών της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης που πουλήθηκε στην εξευτελιστική τιμή των 86,2 εκατ. ευρώ, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς η οποία αποκομίζει καθαρό κέρδος ύψους 57 εκατ. ευρώ!

Και μιλάμε για την ΕΥΔΑΠ, η οποία έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, υψηλή ρευστότητα και πάνω απ'όλα έχει το μονοπώλιο του υπ'αριθμ, 1 δημόσιου αγαθού του νερού.

Έκθεση του Πανεπιστημίου Γκρίνουϊτς δείχνει ότι, τα τελευταία 15 χρόνια, 86 πόλεις του κόσμου έδιωξαν τις ιδιωτικές εταιρείες που διαχειρίζονταν το πόσιμο νερό και πήραν τη διαχείριση πίσω, σε κρατικό ή δημοτικό έλεγχο.

Αρκεί να δείτε το "Πωλείται Ζωή" και θα καταλαβεται πως καταστρέφεις έναν λαό κτυπώντας τον στον πυρήνα της ύπαρξης του στην τροφή και στο νερό.

Διαβάστε την υπουργική απόφαση, που βάζει τις βάσεις για την πλήρη εφαρμογή του διατροφικού κώδικα στην Ελλάδα – δηλαδή το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού και της τροφής η οποία υπεγράφη αρχικά στις 11 Απριλίου και η οποία τροποποιήθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011) αφορώντας ουσιαστικά τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού!
Φαντασθείτε τι έχει να γίνει μετά της εκλογές.



Με την βοήθεια των κομματικών δημοσιογράφων και συνδικαληστών πραγματοποιείτε το ξαναγύρισμα στην πρωτόγονη βαρβαρότητα, κατάργηση κάθε νόμου, κάθε ηθικής, κάθε δίκιου.

Από τη μία στιγμή στην άλλη, όλα τα στρώματα του λαού μας είδανε να αναποδογυρίζεται και να γκρεμίζεται γύρω τους το οικοδόμημα της ζωής τους. Ο εργάτης έχασε τη δουλειά του, βρέθηκε στο δρόμο απένταρος. Μα και όποιος έχει δουλειά, το μεροκάματό του έγινε μηδενικό των μηδενικών.

Γύρω από τους αρχιπροδότες δημοσιογράφους και συνδικαληστές έχουνε συγκροτήσει τις συμμορίες τους τα λαθρολάγνα “τσακάλια”, όλοι οι ασυνείδητοι μεγαλοκαρχαρίες των θολών νερών, της πολιτικής και του κομματισμού.

Και το ακόμα καλύτερο… αυτά ακριβώς τα ίδια, υποστηρίζουν σήμερα διάφοροι δήθεν Έλληνες… και μάλιστα κι «αριστεροί»! ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ, και οι λοιποί συμμορία των πολιτισμικών κουλτουριάρηδων που συνεχίζει να εξαπατά τον λαό για μια καρέκλα, μια επιδότηση σε ΜΚΟ και ένα διορισμό να παραμένουν στην βουλή και να μην αντιδρούν..
Τα λεγόμενα αμορτισέρ του συστήματος με το μακρύ τους χέρι που είναι το μόρφωμα του ΠΑΜΕ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------