Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Το άλλοθι περί «παραπλανημένων συνδικαληστών» δεν ισχύει.

Συντρόφια, μην στριμώχνεστε, όλοι θα πάρετε! 
λίγη δόξα για το βιογραφικό σας από το λουκέτο της Βιβλιοσυνεργατικής.

ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΏΝ
Σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων ξαναμπαίνουν οι εργαζόμενοι της Βιβλιοσυνεργατικής μετά από απόφαση της πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων.

Από την Δευτέρα 27/05/14 προχωράνε σε ρες;;; στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια, με προοπτική να συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση της εταιρίας, οφείλει δεδουλευμένα, υπερωρίες και νυχτερινά πολλών μηνών και η εργοστασιακή επιτροπή και το σωματείο δίνουν άσφαιρες και ανούσιες κομματικές μάχες εδώ και καιρό για την καταβολή τους.


Μπορούν να δώσουν στους εργάτες μια ξεκάθαρη απάντηση οι συνδικαληστές μας
*Σε ένα εργοστάσιο που έχει βαρέσει κανόνι εδώ και μήνες από ποιον περιμένουν να πάρουν τα χρήματα τους οι εργαζόμενοι εκτός από τους λίγους πελάτες που τους έμειναν;;;;

*Συντρόφια, συνδικαλησταράδες μας, με τις 3ωρες στάσεις εργασίας εκτός από την επαναστατική σας γυμναστική εις βάρος των λαϊκών οικογενειών και των εργατών τι άλλο περιμένετε να κερδίσετε;;;;

*Οι κομματικοί συνδικαληστές του ΚΚΕ έχουν σκεφτεί εάν καταφέρουν και κλείσουν το εργοστάσιο τι θα κάνουν οι άνεργοι πλέον πρώην εργαζόμενοι και αν θα ξαναβρούν ποτέ δουλειάς;;;;;

Δώστε μια απάντηση στους εργάτες του κλάδου. 
Συντρόφια, η μπουρδολογία σας και η επαναστατική σας γυμναστική διέλυσε κάθε βιομηχανία στην χώρα μας, Κατέστρεψε όλη την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη από το Πέραμα ως την Ελευσίνα, έβαλε λουκέτα σε όλες τις μικροεπιχειρήσεις, βιοτεχνίες και καταστήματα.

Με την ανικανότητα σας καταφέρατε  το αστικό κράτος να περάσει τα ποιο αντεργατικά νομοσχέδια και να καταργήσει όλες τις ΣΣΕ και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Δεν ντρέπεστε μωρέ;;;;, δεν έχετε καθόλου ψυχή και φιλότιμο;;;;;
Τα ασφαλιστικά ταμεία;;;;;;;;!!!!!!! που ήταν το αποκούμπι,. ο ιδρώτας και το αίμα των Ελλήνων εργαζομένων επιτρέψατε να τα λεηλατήσουν τα λαμόγια και αντί να γίνει χαλασμός κάτσατε στα τέσσερα και το απολαμβάνατε με μονοήμερες πασαρέλες στο σύνταγμα ακούγοντας στην ομόνοια τις βλακείες της Παπαρήγας και τώρα την μπουρδολογία για τον εργάτη και για επαναστάσεις του ανεπάγγελτου Κουτσούμπα σας .

Συντρόφια, η ιστορία και το εργατικό κίνημα σας έχει φτύσει και εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει.
Βγήκε και πείτε στους εργάτες έστω και ένα αντεργατικό νομοσχέδιο που καταφέρατε να εμποδίσετε.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------