Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Λαμόγια συνδικαληστές είστε παρελθόν

Οι ενεργές κλαδικές συμβάσεις δεν ξεπερνούν τις 15. Ναι καλά διαβάσατε.


Η σιωπή των ΜΜΕ, των δημοσιοκάφρων και η ανικανότητα των λαθρολάγνων κομματικών συνδικαληστών έχει εξαθλιώσει και εξαγριώσει τους Έλληνες εργαζομένους.

Όλα για το κόμμα τους, την κουτάλα και να βολέψουν τον κανακάρη τους και την κορούλα τους σε κανένα υπουργείο ή δήμο.

Διαβάστε την είδηση
Οκτώ στους 10 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα απασχολούνται με ατομικές συμβάσεις γεγονός που μεταφράζεται σε μειωμένους μισθούς κατά 50% για 1,5 εκατομμύριο εργαζόμενους, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Ταυτόχρονα με την ενοικίαση εργαζομένων, τη μαθητεία, τους μακροχρόνια άνεργους και άλλες κατηγορίες έχει διαμορφωθεί μια μεγάλη δεξαμενή με αμοιβές το πολύ μέχρι 400 ευρώ τον μήνα, γεγονός που επιτρέπει στην εργοδοσία να προχωρά στην αντικατάσταση του προσωπικού που κοστίζει περισσότερο με βάση ακόμη και την Εθνική Γενική Συλλογική.

Έδαφος κερδίζει και η ενοικίαση εργαζομένων που σε κάποιους κλάδους ανέρχεται στο 30% των απασχολουμένων, ενώ αυτήν την στιγμή οι ενεργές κλαδικές συμβάσεις δεν ξεπερνούν τις 15.

Έλληνα εργαζόμενε, τα συνδικαληστικά σκουπίδια και τα τσιράκια τους που κατέστρεψαν την Ελληνική εργατική τάξη, τον κλάδο και την λαϊκή οικογένεια δεν σε αντιπροσωπεύουν πλέον.

Προσπαθούν μόνο να σώσουν τα τομάρια τους και να βολευτούν, γλείφοντας και  υπηρετώντας τα αφεντικά τους .-


Τα μαδέρια των περιφρουρήσεων του ΚΚΕ και του ΠΑ.Μ.Ε. έχουν ματώσει δεκάδες κεφάλια διαδηλωτών (περιφρούρηση βουλής στην απεργία της 20/10/2011).
Άξιες οι θέσεις, ο μισθός, η συνταξούλα, και τα έδρανα τους στην Βουλή.

Είναι αναμενόμενο για ένα  «κομμουνιστικό» κόμμα, που τα τσιράκια του στον κλάδο έχουν βάλει λουκέτο σχεδόν σε όλα τα τυπογραφεία και που έχει χάσει κάτι παραπάνω από όλη την εκλογική του πελατεία, πολύ κάτω από την Χρυσή Αυγή (τρίτη δύναμη), το ποτάμι και την Ελιά, να καταφεύγει στην θλιβερή προβοκατορολογία και να παρουσιάζει εαυτόν ως υπερασπιστή των εργατών προκειμένου να συσπειρώσει τα «πρόβατα» που βγήκαν από το μαντρί του.

Η Ιστορία γράφεται από αυτούς που έχουν πατρίδα και αποφασίζουν να αγωνιστούν για να ζήσουν ελεύθεροι, δίχως καμιά ιδιοτέλεια, δίχως υποκλίσεις και συμβιβασμούς.


Τέρμα πια στην Κοροϊδία
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΣΑΠΙΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ
Τα παιδιά μας φεύγουν μετανάστες
Οι Έλληνες αυτοκτονούν

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------