Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αν αντιδράσεις θα σε λένε και ρατσιστή.

Απευθύνομαι προς όλους τους ψηφοφόρους και τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του ΚΚΕ. Σας προειδοποιώ με κάθε σεβασμό. Όλοι εσείς που παρασυρθήκατε από τον Σταλινισμό και ψηφίσατε το μόρφωμα ΚΚΕ ή σκοπεύετε να το ψηφίσετε στις ευρωεκλογές καλό θα ήταν να το σκεφθείτε ξανά.
 

Έλληνα, το MEGA, o ANT1, το SKAI και τα άλλα αγαπημένα σου κανάλια, που φροντίζουν για την μόρφωσή σου, την παιδεία σου, την ηθική σου συγκρότηση, την αντικειμενική σου ενημέρωση και την ψυχαγωγία σου, σου ζητάνε, ανιδιοτελώς, να ψηφίσεις αριστερούλιδες νεοδημοκράτες και ελιές. Δεν τους ακούς; Τα πολυαγαπημένα σου κόμματα, του συνταγματικού τόξου και οι λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις που τόσα έχουν προσφέρει στην Ελλάδα και σε σένα προσωπικά συνιστούν να ψηφίσεις ότι σου λένε. Μην κάνεις πως δεν τους ακούς.

Οι δημοσιογράφοι, τα τσιράκια τους, τα κομματόσκυλα, οι συνδικαλιστές σου και οι υπερασπιστές των πολιτικών σου δικαιωμάτων, που τόσο υπέφεραν όλα αυτά τα χρόνια πολεμώντας το σύστημα που συνεχίζει να σε εξαθλιώνει σου ζητούν να ψηφίσεις ότι σου λένε. 
Δεν τους ακούς ούτε, αυτούς;

Αχάριστε Έλληνα, όλοι αυτοί σε αγαπούν και νοιάζονται για σένα. όλα αυτά που έχουν κάνει δεν τα σκέπτεσαι καθόλου;

Έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες, σε λένε ρατσιστή, και ακόμα  η πολιτική τους σου έχει κόψει τη σύνταξη, τον μισθό, θα γεμίσει την χώρα με λαθρομετανάστες, θα επιβάλει την εθνική αλλοίωση του πληθυσμού και θα θέσει την χώρα σε εθνικό κίνδυνο, θα φέρει την εγκληματικότητα, την αναρχία, θα σε δολοφονεί, θα σε κάνει να πάθεις κατάθλιψη και να αυτοκτονείς πηδώντας από τα παράθυρα. θα μείνεις άνεργος και θα πεινάσεις. Θα φορολογηθείς με χαράτσια. Θα χάσεις την ασφάλεια σου και την περίθαλψή σου.

Έχουν πουλήσει ακόμα και το νερό της χώρας μας. Θέλουν να  εξαρτάσαι ακόμα από τον κάθε πολιτικάντη και τα τσιράκια του για να βρεις δουλεία για 400 ευρώ το μήνα, ανασφάλιστος. Θα μπουκάρουν το βράδυ στο σπίτι σου και θα σε σκοτώνουν για 50 ευρώ. Θα προπαγανδίζουν μέρα νύχτα την ομοφυλοφιλία και την πουστιά. Και το χειρότερο η χώρα θα βυθιστεί στην διαφθορά και αν αντιδράσεις θα σε λένε και ρατσιστή.

 Τι δεν καταλαβαίνεις ακόμα;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------