Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ολη η αλήθεια που σας κρύβουν δημοσιογράφοι και συνδικαληστές

Οι Έλληνες, πρέπει να απαλλαγούν από το  διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα το οποίο επί δεκαετίες καταστρέφει την Ελλάδα μας.

Ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός,  βιώνει  σήμερα μια άνευ προηγουμένου οικονομική και εθνική λεηλασία. Μέρα με την ημέρα καταστρέφονται εκατοντάδες επιχειρήσεις, οι άνεργοι πληθαίνουν, πολλοί από τους οποίους σύντομα θα χάσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Οι Έλληνες πρέπει να πεισθούν ότι αυτοί και η Πατρίδα τους ανήκουν στα κόμματα.


Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται οργή και αγανάκτηση ενάντια στο διεφθαρμένο και προδοτικό κομματικό κατεστημένο και για τα τσιράκια του, τους συνδικαληστές και τους δημοσιογράφους  που πρώτα στόχευσαν στην καταρράκωση του ηθικού και την πολιτισμικού αλλοίωση των Ελλήνων μετατρέποντας τους  στο όνομα της υποτιθέμενης πολυπολιτισμικής "δημοκρατίας" σε πειραματόζωο,καταστρέφοντας και τις επόμενες γενεές.

Ζούμε την εξέλιξη μιας πολεμικής επιχείρησής εναντίον μας η οποία παρόλο που γίνεται με πρόσχημα την οικονομία δεν παύει τα αποτελέσματά οι πρακτικές και ο όλεθρος για την χώρα μας να είναι τόσο καταστροφικά όσο και ενός συμβατικού πολέμου.

σπίθας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------