Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Κομματικοί δημοσιογράφοι και συνδικαληστές έστειλαν εκατομμύρια Έλληνες εργαζομένους στην ανεργία.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου να εμπνευστούν και να γνωρίσουν την Ιστορία των αγώνων του Ελληνικού λαού. Να απορρίψουν τη σταλινική ιδεολογία και τα ψέματα, να απομονώσουν τους κομματικούς συνδικαληστές του ΚΚΕ και τα τσιράκια τους.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Βιβλιοσυνεργατικής ΑΕΠΕΕ, προχωράνε σε κινητοποίηση, την Κυριακή 1 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Η κινητοποίηση θα γίνει έξω από τις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Κόσμου» στην Πειραιώς 254 στον Ταύρο. Και στους εργαζόμενους στον Ελληνικό Κόσμο επίσης οφείλονται δεδουλευμένα μηνών.

Στους 94 εργαζόμενους του εργοστασίου και των γραφείων της εταιρείας Βιβλιοσυνεργατικής ΑΕΠΕΕ οφείλωνται μισθοί 5 μηνών.  Τα οποία πρέπει να καταβληθούν άμεσα.

Το δράμα των απλήρωτων εργαζομένων δεν σηκώνει κομματικοί εκμετάλλευση από το αριστερό μακρύ χέρι του Αντωνάκη που είναι το ΚΚΕ της προόδου!.! και του πολυπολιτισμού!!!.

και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Συντρόφια του ΚΚΕ, πληρώστε πρώτα εσείς τα χρωστούμενα 9 μηνών στους δικούς σας εργαζομένους και μετά ασχοληθείτε με τους εργαζομένους των άλλων καπιταλιστών.-


 Επαγγελματίες «συνδικαλιστές», κομματικοί λαθρολάγνοι καθεστωτικοί εργατοπατέρες, λαμόγια του συστήματος, ξενόδουλα κομματόσκυλα, εμείς οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι στο χώρο των τυπογραφείων αποφασίζουμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας .


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------