Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Μία ζωή στην υποτέλεια; Να πάνε στα τσακίδια...

Κανένας Λαός δεν εξουσιοδότησε καμιά καλπονοθευτικά διαπλεκόμενη παρέα με την στήριξη, αριστερών, δημοσιογράφων και συνδικαληστών να πουλά τον αιγιαλό και την ιστορία μας.


Είμαστε για τα μπάζα

Είμαστε η χώρα με την μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ευρώπη. Με τα περισσότερα νησιά. Η θάλασσα είναι τα χνάρια μας, η βαριά βιομηχανία μας, ο τουρισμός.

Η Ελλάδα έχει σχεδόν ίδιο εμβαδόν με τη Γερμανία. Μόνο το 1/3 της χώρας μας είναι ξηρά, ενώ τα 2/3 είναι υγρό στοιχείο.

Η πρόσβαση από την ξηρά στο υγρό στοιχείο αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα για κάθε Έλληνα, που ο περιορισμός του ισοδυναμεί με το μάντρωμα του στο χερσαίο 1/3 της ελληνικής επικράτειας.

Το νέο νομοσχέδιο που τίθεται σε διαβούλευση για πρώτη φορά ρυθμίζει την κατάργηση και την ιδιωτικοποίηση του αιγιαλού. Όπως προβλέπεται μεταξύ άλλων, αίρεται η απαγόρευση της παραχώρησης της αποκλειστικής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, ώστε τα σκυλάδικα και τα κολάδικα της νύκτας να επεκταθούν μέχρι τη θάλασσα για να κάνει η κάθε Πάολα εντυπωσιακή είσοδο στην πίστα με φουσκωτό.

Επιπλέον, επιτρέπεται το μπάζωμα θαλάσσιου χώρου για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικής δραστηριότητας, οπότε οι τουρίστες θα βουτάνε από τα μπαλκόνια των ξενοδοχείων απευθείας στα βαθιά.

Το σχέδιο νόμου προβλέπει επίσης τη δυνατότητα νομιμοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών, για να μην κατηγορείτε τον κύριο μιζαδόρο που έχτισε τη βίλα του πάνω στην άμμο και περιέφραξε όλη την παραλία μας.

Έτσι χρηματοδοτούνται οι μηχανισμοί του σάπιου συστήματος το οποίο  μας πτώχευσε.
Ο αιγιαλός, οι παραλίες μας, οι εκτάσεις εκείνες της ξηράς που είναι μεταξύ των ορίων που φθάνει το κύμα θα πάψουν να είναι κοινόχρηστες σύμφωνα με το νέο νόμο για να μπορέσουν να πάρουνε νέα πανάκριβα ωραία εξοχικά στας ευρώπας οι κολλητοί, οι δημοσιογράφοι, οι συνδικαληστές για να το "βουλώσουν" και τις μιζούλες τους οι μαυρογυαλούροι που θα κανονίσουν τι θα ξεπουλήσουν και σε ποιον.

Οι δημοσιοκάφροι μας και οι συνδικαληστές τους οι λεγόμενες Ενώσεις του τύπου στηρίζουν τον αφελληνισμό και το ξεπούλημα της χώρας. Τι ωραία που παρουσιάζουν την είδηση τα ΜΜΕ!. Η Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα; έχει γίνει ανέκδοτο.

Δεν απορώ για τίποτα, τους έχω ικανούς για όλα
 …θα ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα,
Θα ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός,
Θα ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας,
Θα ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος,
Θα ιδιωτικοποιηθεί το περαστικό σύννεφο και τα ψάρια,
Θα ιδιωτικοποιηθεί το έθνος και η χώρα,
Θα ιδιωτικοποιηθεί η δημοκρατία και η ελευθερία,
Θα ιδιωτικοποιηθεί το αύριο και το μέλλον των παιδιών μας,
Θα ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο και η ελεύθερη σκέψη.

Βλέπω γύρω μου απελπισμένους και πεινασμένους Έλληνες πολίτες, βλέπω τα λαμόγια πολιτικούς και κυρίως συνδικαληστές και δημοσιογράφους να στηρίζουν το ξεπούλημα προσπαθώντας να αντικαταστήσουν τους Έλληνες μοιράζοντας ιθαγένειες. Θέλω να απαλλάξω αυτόν τον παράδεισο που μας χάρισε ο θεός, την Ελλάδα μας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της, την ελεεινή ανθελληνική λαθρολάγνα αφεντιά σας.

σπίθας 

 Φαντασθείτε τι έχει να γίνει μετά της εκλογές μόλις μας αρπάξουν την ψήφο οι δήθεν ανεξάρτητοι πολιτικάντηδες, που ντρέπονται ακόμα και να πουν σε ποιο κόμμα ανήκουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------