Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΤΗΠΤΑ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, Δημοσιογράφοι και η δημοκρατία της τσέπης τους «έτσι τους είχαν πει».

Η χώρα μας κατρακύλησε στην 99η θέση όσον αφορά την ελευθερία του Τύπου. Έπεσε δηλαδή κατά 15 θέσεις συγκριτικά με την προηγούμενη έκθεση της ίδιας οργάνωσης. 

Στις Ελληνικές γαλέρες της ελευθερίας του τύπου η χώρα μας βρίσκεται στη χαμηλότερη θέση μετά τη Βουλγαρία στο σύνολο!!! των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και για να συμπληρώσουμε την ειδυλλιακή (σικ) αυτή εικόνα, να προσθέσουμε ότι η χώρα μας στον συγκεκριμένο τομέα (της ελευθερίας του Τύπου) βρίσκεται χαμηλότερα από το Κιργιστάν, τη Ζάμπια, τη Νικαράγουα, τη Σιέρα Λεόνε κ.ά.

Όλα τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι στη χώρα μας, βασίστηκαν σε μια μακρόχρονη σχέση με τις πολιτικές εξουσίες, την διαπλοκή και την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού και όχι μόνο. Τα ΜΜΕ δεν είναι αυτόνομες επιχειρήσεις πληροφόρησης, αλλά επιχειρήσεις που εξαρτούσαν πάντα την ύπαρξη τους από τις σχέσεις τους με την εξουσία - πολιτική και οικονομική. Η σύνδεση και η εξάρτηση τους είναι απόλυτη.

Εφημερίδες με ελάχιστες κυκλοφορίες εισπράττουν τεράστια κρατικά κονδύλια διαφήμισης. Ιδιοκτήτες ΜΜΕ χρησιμοποιούν τα Μέσα ως μοχλό πίεσης για παράλληλες οικονομικές δραστηριότητες και όλα αυτά κατέληγαν στη δημιουργία μιας μεγάλης μπόχας για την οποία κανένας δεν μιλούσε ακόμα και όταν οι ίδιοι οι δημοσιοκάφροι παραδέχονται ότι έκρυβαν ή αλλοίωναν ειδήσεις για να παραπλανούν των Ελληνικό λαό, επειδή «έτσι τους είχαν πει».

 
 «από κάτι σαν κι εμένα έφτασε η Ελλάδα ως εδώ»
σπίθας 

Υ/Σ- Αυτός που αντιδρά μόνο όταν θίγεται, δεν λέγεται επαναστάτης. Παρτάκιας λέγεται.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------