Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Και άλλος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, συνελήφθη

Μετά από το κλείσιμο της κάλπης, Εδέησε τελικά η αστυνομία της Κω να ανακοινώσει  τη σύλληψη του κτήνους από το Πακιστάν, για την κακοποίηση και τον βιασμό μιας 10χρονης   Ελληνίδας.

Από την κα. Ανακρίτρια Κω, για τα αδικήματα του «βιασμού» και της «αποπλάνησης παιδιών», κατηγορείτε το τέρας από το Πακιστάν. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντα, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με περιφερειακό εξοπλισμό, τρία κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες ενεργοποιημένες κάρτες sim καθώς και έξι ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων – DVD.

Και μια ακόμη είδηση από την πολυπολιτισμική Ελλάδα μας
Ένας 33χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο δράστης λίγο νωρίτερα επιχείρησε να βιάσει 25χρονη αλλοδαπή, από τη Ρουμανία, κι όταν αυτή αντιστάθηκε σθεναρά, επιχείρησε να την πνίξει, εντός της οικίας της στην ίδια περιοχή. 

Η παθούσα κατάφερε να διαφύγει και να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν το δράστη.

Να τον χαίρονται οι πολυπολιτισμικοί μας.
κουμουνΔΟΥΡΟΥ τ΄ακούς;;;;  


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------