Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

“Μας κατέστρεψες” φώναζαν στον ΓΑΠ στον Βόλο, χαμός

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Park” του Βόλου, όπου πήγε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ. Γιώργος Παπανδρέου και την ώρα που μπήκε στο χώρο και χαιρετούσε οπαδούς του Κινήματός του, μπήκε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, και άρχισε να τον αποδοκιμάζει, με απίστευτες εκφράσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά τις λεκτικές “κορώνες” του Αχ. Μπέου, οπαδοί του κόμματος του Γ. Παπανδρέου τον ώθησαν προς την έξοδο με φωνές και διαμαρτυρίες για το συμβάν.

Ο πρώην πρωθυπουργός του μνημονίου έφτασε στο ξενοδοχείο, όπου είχε προγραμματιστεί να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μισή ώρα μετά τις 12, όπου τον περίμεναν μέλη και φίλοι του κόμματός του.

Την ώρα που μπήκε στο ξενοδοχείο, από πίσω του μπήκε και ο δήμαρχος Βόλου, συνοδευόμενος από τους από τους συνεργάτες του Γ. Σκλιά, Μ. Παναγιωτόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Χρ. Στεφόπουλο, κ.α.

Μπέος: “Μας κατέστρεψες”
Μπαίνοντας στην κτίριο, ο κ. Μπέος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Παπανδρέου, με εκφράσεις όπως «να σηκωθείς να φύγεις από τον Βόλο και τη χώρα. Μας κατέστρεψες» και άλλες σκληρές εκφράσεις.

Το μέλος του ΚΙΔΗΣΟ Γαρύφ. Αντζούρης προσπάθησε να απωθήσει τον δήμαρχο, χωρίς να λείψουν οι προπηλακισμοί μεταξύ του των δύο, του Τάκη Παππά και άλλων μελών του ΚΙΔΗΣΟ, αλλά και με συνεργάτες του δημάρχου, οι οποίοι προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον Αχ. Μπέο, ο οποίος βρίσκονταν εκτός εαυτού. Στο χώρο βρισκόταν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Ο παπανδρέου δεν μπορεί να σταθεί πουθενά στην χώρα πλέον.

 




Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------