Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

MEGA moy oyst re

@ Ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει δηλώσει και γράψει πως στο MEGA, γνώριζαν την αλήθεια πως η ιστορία με το χρέος της Ελλάδας, δεν έβγαινε, αλλά για κάποιον παράξενο λόγο δεν το έλεγαν. Αυτά το 2010.

@ Η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής σήμερα, δημοσιογράφος του MEGA έχει δηλώσει πως γνώριζε ότι το 2012, έρχονταν με αεροπλάνα χρήματα από την Ιταλία, αλλά δεν το έλεγε. “Το πήρε στο μαξιλάρι της” και μετά πήγε στις Βρυξέλλες.

@ Το MEGA, μέσα από το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να τοποθετηθεί, επί των δηλώσεων των πρώην και νυν συνεργατών του.

@ Το 2009 το MEGA έλαβε ομολογιακό δάνειο 50.000.000 ευρώ, χωρίς υποθήκες και το 2012, νέο ομολογιακό δάνειο 98.000.000 ευρώ αυτή τη φορά με εγγυήσεις.

@ Δύο βδομάδες, πριν ανακοινώσει, στις 9 Μαΐου 2010, ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, ξεκίνησε η “ενημέρωση” των δημοσιογράφων για την κατάσταση.

Αναρωτιέμαι συχνά αν στις σχολές δημοσιογραφίας υπάρχουν μυστικά μάθημα για βαστάζους, αβανταδόρους, κωλοτούμπες, προπαγανδιστές, κλακαδόρους, υπονομευτές. 

Εκτός και αν τα παίρνεις γρήγορα. Τα γράμματα εννοώ βασικά.

H αποκάλυψη του Παναγιώτη Ρουμελιώτη ότι το ΔΝΤ έχει εκπαιδεύσει – με σεμινάρια! – Έλληνες δημοσιογράφους για το πώς θα χειρίζονται θέματα σχετικά με την ελληνική Κρίση. 

Δηλαδή μιλάμε για (κάτι σαν) εκπαιδευμένους σκύλους εναντίον της αληθινής Ενημέρωσης του κόσμου. 
 
Προσέξτε: αυτό δεν το είπε κανένας καφενόβιος. 

Το κατέθεσε ο Ρουμελιώτης στην Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την αλήθεια για το χρέος της χώρας, με την ιδιότητα τού πρώην εκπρόσωπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ. 

Η αποκάλυψη εκπλήσσει;;;
Μετά τις εκατοντάδες χιλιάδες ιθαγένειες που μοιράζουν ότι και να γίνει θα θεωρηθεί εμφύλιος.
Άρα μην περιμένετε βοήθεια από πουθενά 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------