Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Χτύπημα της proti fora aristera σε βάρος του Ελληνικού λαού

Όχι η Αθήνα δεν είναι δική σας 
ούτε κανενός άλλου ελληνοφοβικού φασίστα

Το gay pride και οι σύντροφοι.
Για όποιον αγωνιούσε που έχει χαθεί όλον αυτό τον καιρό η επαναστάτρια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ήρθε η ώρα να ηρεμήσει!
Ήταν απασχολημένη με την φωταγώγηση του κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής στην Λεωφόρο Συγγρού στα χρώματα του ουρανίου τόξου, προς τιμήν του gay pride!

Διευκρινίζουμε ότι μιλάμε απολύτως σοβαρά καθώς μπορείτε να διαβάσετε και στην σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας: «Στα χρώματα του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας από χθες (11/6/15) το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας, καθώς η Περιφέρεια συμμετέχει με ένα δρώμενο που ακολουθείται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τη φωταγώγηση του κεντρικού κτιρίου της στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ στα ίδια χρώματα βάφονται και διαβάσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας που θα υποδεχθεί την αυριανή πορεία.

Η περιφέρεια Αττικής διαθέτει τα χρήματα του ελληνικού λάου για φαραωνική προπαγάνδα σοβιετικών διαστάσεων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδεοληψίες της και της εμμονές της, προσβάλλοντας την αισθητική και το δημόσιο αίσθημα του ελληνικού λάου. 

Δεν είδαμε ποτέ την περιφέρεια Αττικής να φωταγωγείται με τα ελληνικά χρώματα σε μια εθνική εορτή. Δεν είδαμε να φωταγωγείται με τα χρώματα του μαρτυρικού Πόντου για να τιμήσει την μνήμη της Γενοκτονίας.

Σε τελική ανάλυση ας είναι όσο υπερήφανοι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι. Γιατί όμως αυτή τους την υπερηφάνια πρέπει να την πληρώνει ο ελληνικός λαός;

Τέλος τολμούμε με το γνωστό αίσθημα προοδευτικότητας που μας χαρακτηρίζει μια ριζοσπαστική και επαναστατική πρόταση στην αγαπητή κα Περιφερειάρχη: Στην επόμενη παρέλαση των ομοφυλοφίλων σε συνεργασία με την πρόεδρο της Βουλής, να φωταγωγήσετε και το κτήριο του Κοινοβουλίου! Αυτό θα είναι μια υπέροχη συμβολική και ριζοσπαστική κίνηση συμπαράστασης!...



Του χρόνου στο Gay Pride όσοι πολιτικοί, 
δημοσιογράφοι και συνδικαληστές 
το υποστήριζαν να δουν και τα παιδιά τους
και τα ανίψια τους και τα εγγόνια τους
να λαμβάνουν μέρος στης παρέλαση.











Ένας από τους στόχους των μυστικών συνεδριάσεων της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που αυτές τις μέρες συνεδριάζει σε ένα μαγευτικό θέρετρο στην Αυστρία, είναι η στήριξη της προσπάθειας αποπροσανατολισμού των νέων μέσω της παραποίησης της εθνικής τους ιστορίας, θρησκείας και κυρίως η με κάθε μέσο στήριξη της εκστρατείας αποδοχής από τους νέους του «διαφορετικού», δηλαδή ομοφυλοφιλία και πάσης φύσεως ανωμαλία της φύσεως

Κανείς δεν εμποδίζει κάποιον να είναι ομοφυλόφιλος, ή κτηνοβάτης, ή ότι άλλο επιθυμεί. Αλλά από την ώρα που αυτοί οι κύριοι θέλουν να μας επιβάλουν δημόσια τα πρότυπα τους, τότε αλλάζει το πράγμα. 









Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------