Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λαμόγια κομματικοί συνδικαλΗστές κατέστρεψαν την Ελληνική εργατική τάξη και τα ασφαλιστικά ταμεία

Κατέστρεψαν την χώρα, 
τα παιδιά μας, τους αγέννητους 
και τους κόπους μιας ζωής

Εφιαλτική είναι η οικονομική εικόνα που παρουσιάζει ο ΕΟΠΥΥ.
Ο Οργανισμός που καλύπτει 10 εκατομμύρια ασφαλισμένους είναι βυθισμένος στα χρέη, τα οποία αφορούν ιδιώτες παρόχους και δημόσια νοσοκομεία.

Στα νοσοκομεία οφείλει 3,8 δισ. ευρώ
και στους παρόχους 625 εκατομμύρια.

Την κατάσταση επιδεινώνει η υστέρηση είσπραξης των εισφορών κλάδου Υγείας, από τα ασφαλιστικά Ταμεία που μετέχουν στον ΕΟΠΥΥ. Τα παραπάνω προκύπτουν από έγγραφο, το οποίο παρατίθεται πιο κάτω, που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Μάριου Σαλμά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Κουρουμπλή, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς τους παρόχους, από την έναρξη λειτουργίας του (Ιανουάριος 2012) ανέρχονται σε 625 εκατομμύρια και αναλύονται ως εξής:

  • Συμβεβλημένοι γιατροί: 28,2 εκατομμύρια ευρώ.
  • Διαγνωστικά κέντρα: 122,6 εκατομμύρια ευρώ.
  • Φυσικοθεραπείες: 22,5 εκατομμύρια ευρώ.
  • Μονάδες Τεχνητού Νεφρού: 17,2 εκατομμύρια ευρώ.
  • Φαρμακευτικές εταιρείες: 284,8 εκατομμύρια ευρώ.
  • Ιδιωτικές κλινικές: 71,4 εκατομμύρια ευρώ.
  • Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας: 16,2 εκατομμύρια ευρώ.
  • Ψυχιατρικές κλινικές: 26,4 εκατομμύρια ευρώ.
  • Φορείς Υποστήριξης Αναπηρίας: 35,7 εκατομμύρια ευρώ.
Στα παραπάνω ποσά περιλαμβάνονται περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αφορούν rebate και clawback για το δεύτερο εξάμηνο του 2014 και το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει συμψηφιστεί.
Η εν λόγω μείωση θα αποτυπωθεί λογιστικά στον Οργανισμό, ύστερα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης των συμψηφιστικών ενταλμάτων.

 Νοσοκομεία
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Οργανισμού, έως το τέλος του περασμένου Μαρτίου, προς τα δημόσια νοσοκομεία ανέρχονται στο ποσό των 3,8 δισ. ευρώ.


Βιώνουμε καθημερινά τη σιωπηλή γενοκτονία του Ελληνικού λαού.
Συντελείται συστηματικά η αποικιοποίηση της χώρας.

Οι Έλληνες προορίζονται για προγραμματισμένη εργασιακή δουλοπαροικία, οικονομική εξαθλίωση, λουμπενοποίηση και ψυχική-βιολογική-φυσική εξόντωση.

Η χουντική κοινοβουλευτική συντεχνία στο όνομα της δημοκρατίας της, κόπτεται μόνο για την κονόμα, για το «βουλευτιλίκι» ή το «υπουργιλίκι» και τα κοινωνικοοικονομικά της πλουσιοπάροχα προνόμια.

Δεν έχει αναστολές, στο να περνά τη μια μετά την άλλη τις αντισυνταγματικές νομοθετικές ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, το εργασιακό, το συνταξιοδοτικό, ανατρέποντας έτσι επαίσχυντα,όλες τις θεμελιακές κοινωνικές κατακτήσεις.

Η πλειονότητα του Ελληνικού Λαού έχει μετατραπεί σε αντικείμενο/πειραματόζωο βασανιστηρίων από πολιτικά, δημοσιογραφικά και συνδικαλιστΗκά ελληνόφωνα φασιστοειδή ανθρωποειδή, που μέσω της εξουδετέρωσης (sterilise) της χρηματικής ρευστότητας και της ανεργίας που τεχνικά δημιούργησαν σφίγγουν τη θηλιά γύρω απ το λαιμό του.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------