Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Οι «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ»

Στην Α' ΔΟΥ Αθηνών εισήλθε την Παρασκευή φορολογούμενος, ο οποίος συνοδευόμενος από δικαστικό επιμελητή, επιχείρησε να κάνει κατάσχεση χρημάτων από το ταμείο της εφορίας, για να πάρειπίσω ποσά που του οφείλει το ελληνικό δημόσιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ιδιώτης απαίτησε να ανοίξει το ταμείο της εφορίας και να του καταβληθούν αμέσως τα οφειλόμενα χρήματα. Μάλιστα, ο δικαστικός επιμελητής είχε στα χέρια του πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία, όπως ισχυρίστηκε, επιτρέπεται η κατάσχεση των χρηματικών ποσών που βρίσκονται στο ταμείο των ΔΟΥ, σε εκτέλεση απαίτησης εναντίον του Δημοσίου.

Οι υπεύθυνοι της εφορίας επικοινώνησαν άμεσα με την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και με την εισαγγελία και από το αρμόδιο υπουργείο δόθηκε εντολή στον προϊστάμενο της εφορίας να μην επιτρέψει την κατάσχεση, βάσει τυο ν. 4270/2014 που δεν επιτρέπει τέτοιου είδους κατασχέσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στη συνέχεια ο φορολογούμενος σε συνεργασία με τον δικαστικό επιμελητή, απείλησε να κατασχέσει κινητό εξοπλισμό της εφορίας, όπως γραφεία και καρέκλες, αλλά δεν του επετράπη ούτε αυτό και απειλήθηκε με σύλληψη.

Ο ιδιώτης, καθώς δεν κατόρθωσε να προχωρήσει στην απιτούμενη κατάσχεση, αποχώρησε άπραγος.
Για το περιστατικό αναμένεται ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------